Νέα φιλική νίκη για τη Βραζιλία, καθώς με πέναλτι του Νεϊμάρ στο 76ο λεπτό, νίκησε στο «Εμιρέιτς» του Λονδίνου την Ουρουγουάη 1-0.
Η Βραζιλία του Τίτε διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τέταρτο ματς. Εχει να δεχτεί γκολ από τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν είχε ηττηθεί από το Βέλγιο. Σε κανένα από τα τέσσερα φιλικά που έδωσε από τότε δεν δέχτηκε γκολ, ενώ πέτυχε ισάριθμες νίκες. Ηταν το προτελευταίο τεστ για την Βραζιλία πριν το κλείσιμο του έτους, καθώς ακολουθεί το τελευταίο με το Καμερούν την ερχόμενη Τρίτη. Οι απουσίες των Στουάνι, Χιμένες και Γοδίν επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την Ουρουγουάη.
- Πολύωροι αποκλεισμοί από αγρότες στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής
- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη Τούρκος καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση – Η Άγκυρα ζητεί την έκδοσή του
- Έγραψαν ιστορία με συγχρονισμένη πτήση μεταξύ των πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου του Μπαχρέιν – Δείτε το video που κόβει την ανάσα







