Αγωνία επικρατεί για την εξαφάνιση ενός 12χρονου παιδιού στο Ιλιον με την Αστυνομία να έχει κινητοποιηθεί άμεσα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, σήμερα, περίπου στη μία το  μεσημέρι, ο 12χρονος Γιώργος Μπούφας  εξαφανίστηκε από το σχολείο του, στην περιοχή του Ιλίου.

Ο Γιώργος έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και ζυγίζει 54 κιλά. Την ώρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και πράσινη μπλούζα παραλλαγής με κουκούλα.

Η μητέρα του Γιώργου μιλώντας στο protothema.gr απηύθυνε έκκληση προς όλους και όποιον τυχόν έχει δει το παιδί να βοηθήσει, γιατί ο δωδεκάχρονος, που αντιμετωπίζει ζήτημα υγείας, πρέπει να βρεθεί πριν νυχτώσει. «Πήγε ο πατέρας του στη 1.15′ στο σχολείο για να τον πάρει.

Με πήρε τηλέφωνο στη δουλειά και μου είπε ότι χάθηκε το παιδί μας», λέει η κ. Αννα Μπούφα. «Ο Γιώργος δεν ανέβηκε την τελευταία ώρα στο μάθημα μάλλον βγήκε στο προαύλιο και από εκεί και πέρα χάθηκε. Οταν πήγε στο σχολείο ο σύζυγός μου τότε κατάλαβαν ότι έλειπε και άρχισαν να τον ψάχνουν. Υποτίθεται ότι οι πόρτες κλείνουν και τα παιδιά είναι προστατευμένα», λέει η μητέρα του 12χρονου με έκδηλη αγωνία για την τύχη του παιδιού της.

«Βραδιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω», είπε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στο protothema.gr η μάνα του δωδεκάχρονου. «Η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Μας είπαν ότι τον είδαν έξω από το νεκροταφείο των Αγίων Θεοδώρων στη Θηβών και μάλλον πηγαίνει προς Μπουρνάζι. Είναι περιοχή που τη γνωρίζει γιατί πηγαίνουμε βόλτες οικογενειακώς», λέει.