Φραστική αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, με το δημάρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης της κάτω διάβασης της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το thesival.gr μετά το τέλος της ομιλίας της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, στο βήμα πήγε ο κ. Σπίρτζης, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου.

Ο κ. Σπίρτζης έδωσε τη θέση του στο βήμα στο δήμαρχο, με τον κ. Κυριζόγλου να λέει: «Αν δεν το ζητούσα, δεν θα με καλούσατε στο βήμα».

YouTube thumbnail
YouTube thumbnail

Ο υπουργός Υποδομών πήρε το λόγο μετά το δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και μίλησε για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου με υπαιτιότητα, μεταξύ άλλων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κυρίζογλου αντέδρασε λέγοντας: «Είσαι προκλητικός. Λες ψέματα».

YouTube thumbnail

Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε πως η καθυστέρηση οφείλεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι κράτος και όχι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή τον Δήμο που είναι η Αυτοδιοίκηση, λέγοντας: «Αυτό προς διευκρίνηση».

Ωστόσο το επεισόδιο έλεηξε με τον δήμαρχο να καλεί τον Υπουργό να πιούν καφέ σε γνωστό ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στο έργο, σύμφωνα με το thestival.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail