Εσείς με ποιες λέξεις θα περιγράφατε τον Σκορπιό από το Α ως το Ω; Ο κατάλογος που ακολουθεί είναι ενδεικτικός (Στη φωτό ένας ακόμη σταρ, που εκπροσωπεί επάξια το ιδιαίτερο αυτό ζωδίου, ο Μάθιου Μακόναχι).

Αγχώδης. Αισθησιακός. Ακράιος. Αληθινός.  Αναγέννηση. Ανακάλυψη. Αινιγματικός. Ανεξάρτητος. Απόλυτος. Αποφασιστικός. Αυτοκαταστροφικός. Αφοσιωμένος. Βάθος. Βλέμμα. Γεννητικά όργανα. Διαισθητικός. Ειλικρινής. Ελεγχος. Εμμονικός. Επίμονος. Επιφυλακτικός. Ερευνητής. Εργασιομανής. Ερωτικός. Ευαίσθητος. Ευθύς. Ζηλιάρης. Ηφαίστειο. Θάνατος. Θρίλερ. Ιστός. Καχύποπτος. Κτητικός. Λίμπιντο. Μυστικοπαθής. Μυστηριώδης, Μοναχικός. Νερό. Νύχτα. Ξεμονάχιασμα. Οδύνη. Οξυδέρκεια. Οργασμός. Παθιασμένος. Πεισματάρης, Πιστός. Ραδιουργία. Σεξουαλικός. Σκληρός. Σκοτεινός. Σταθερός. Συμπύκνωση. Συναισθηματικός.Τέλμα. Υποψίες. Φιλί. Φίλος. Φιλόδοξος. Χημεία. Χρήματα. Ψυχοβγάλτης. Ωμοφαγία.

Τί φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού

Κατά τα λοιπά η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο του Σκορπιού μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς κάτι που μπορεί να  έχει θετική επιρροή στις σχέσεις μας, προσωπικές και όχι μόνο, ενώ ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και φέρνει σταθερότητα σε επαγγελματικά ή οικονομικά.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, καθώς και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Κριέ το καινούργιο φεγγάρι σε ωθεί να ασχοληθείς με την  ασφάλειά σου (συναισθηματική και υλική) και θα αναζητήσεις τρόπους να την εξασφαλίσεις.

Ταύρε επικεντρώνεσαι στο σύντροφό σου και τη βελτίωση της συμβίωσή σας ενδεχομένως και μέσα από μια συμφέρουσα αγοραπωλησία.

Δίδυμε η τύχη είναι στο πλευρό σου είτε εστιάσεις στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνε δέχεσαι εξαιρετική επιρροή στην αισθηματική σου ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά, όπου η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις και τις αποδοχές σου.

Λέοντα είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αυξήσεις τα εισοδήματά σου από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου ή από την αποδοχή μιας κληρονομιάς.

Παρθένε οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη σε επαγγελματικά και προσωπικά ζωή. Αξιοποίησε τις καλύτερες.

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη θα βελτιώσει τα εισοδήματά σου εφόσον εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Έχεις την εύνοια κάποιων σημαντικών ατόμων, που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σου.

Σκορπιέ η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Τοξότη είναι μια καλή περίοδος αυτή για να ασχοληθείς με πράγματα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχοσύνθεσή σου, αλλά και να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές.

Αιγόκερε, είσαι από τους ευνοημένους, εφόσον έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις να κάνεις ενώ θα έχει τη βοήθεια των δικών σου.

Υδροχόε η Νέα Σελήνη επηρεάζει θετικά την καριέρα σου εφόσον εντείνεις τις προσπάθειές σου, ενώ σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Ιχθύ η Νέα Σελήνη σου φέρνει τύχη σε ότι κι αν κάνεις. Ίσως και να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να βάλεις τα θεμέλια για την πραγματοποίηση κάποιου ονείρου σου.