Από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η μεταμόρφωση, η αναγέννηση από τις στάχτες και τα φετινά σου γενέθλια είναι ακριβώς μια τέτοια περίοδος, καθώς μετά από μια σειρά από ανατροπές στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα, ακόμη κι αν αυτό σε οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια και στη νέα διαδρομή χρειαστεί να αλαφρύνεις από διάφορα βάρη, που σε ταλαιπωρούν, ενίοτε και με ακραίους τρόπους. Αν δεν αλλάξεις οικειοθελώς τον κόσμο σου, ενδέχεται να σε… αλλάξει αυτός, μέσα από αιφνίδια γεγονότα, που εγκαινίασε η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου.

Έτσι ή αλλιώς για τις εκκρεμότητες θα φροντίσει η Νέα Σελήνη στις 7/11, η οποία φαίνεται πως θα δρομολογήσει αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις επηρεάζοντας τις εξελίξεις σε διάφορα επίπεδα, αλλά και ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι τις 15/11, που ευνοεί τα ξεσκαρταρίσματα, και στη συνέχεια τα πάθη! Οπότε κάνε το πλάνο σου και προχώρα.

Στο μεταξύ ο Δίας που φεύγει από το ζώδιό σου, και περνά στον Τοξότη (8/11), σε ευνοεί οικονομικά, κάτι που θα λειτουργήσει ενισχυτικά στα όποια σχέδιά σου! Όμως επειδή γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει, έχε το νου σου αφού με την επιστροφή του Ουρανού στον Κριό και απέναντί σου τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε στα επαγγελματικά, ούτε καν στα ερωτικά σου… και οι ελπίδες σου για μια σταθερότητα και κάτι φυσιολογικό μπορεί να βρουν στα βράχια της… μοίρας.

Δεν έχεις λοιπόν, παρά να ξεκινήσεις μια νέα πορεία επιστρατεύοντας την ψυχραιμία σου και την καλύτερη διάθεσή σου ώστε να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις, που αλληλοδιαδέχονται η μία την άλλη.

Απολαύστε τις μικροχαρές

Η παραμονή της Σελήνης στον Ταύρο, αυτή την Πέμπτη (25/10), προσφέρει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και εσύ και όλα τα ζώδια, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για σταθερότητα και απόλαυση των μικροχαρών της ζωής, που συχνά κάνουν τη διαφορά. Περισσότερο ευνοείται ο Ταύρος σε όλα τα επίπεδα, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι εφόσον εστιάσουν στους στόχους τους και Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ακόμη και αν έχουν μέτωπα ανοιχτά.  Μην ξεχνάτε ότι για αρκετούς έρχεται και τριήμερο λόγω της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο είναι δυνατόν, να απολαύσετε τις ημέρες και την Κυριακή να γιορτάσετε συντροφιά με τους δικούς σας ανθρώπους γύρω από ένα φιλόξενο τραπέζι με ωραίο φαγητό και καλό κρασί!