Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, την Τετάρτη 24/10, φέρνει  απρόοπτα και ανατροπές, καθώς συνδυάζεται με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό, που όμως κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Οποιο οικοδόμημα δεν είναι γερό, δεν βασίζεται σε στέρεες βάσεις, ενδέχεται να μην αντέξει τους κλυδωνισμούς. Το ζητούμενο είναι κάποιος να αναπτύξει γρήγορα αντανακλαστικά και να αντιδράσει έγκαιρα. Από την άλλη, ίσως είναι προτιμότερο κάποιος να κάνει εκείνος την ανατροπή προκειμένου να αποδεσμευτεί από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν του προσφέρουν τίποτα πια.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι οποίοι καλό είναι να αλλάξτε, πριν σας αλλάξουν, αποδεχόμενοι ότι τίποτα δε μένει ίδιο για πάντα. Όλα κάνουν τον κύκλο τους. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι επηρεάζεστε σε ερωτικά και οικονομικά, κάτι που δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη εξέλιξη. Κατά τα λοιπά

Κριέ έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να βάλεις νέους οικονομικούς στόχους, από τους οποίους μεσοπρόθεσμα θα έχεις οφέλη. Θετικές επιρροές δέχονται και τα αισθηματικά σου.

Ταύρε η Πανσέληνος στο ζώδιό σου έρχεται να σε απαλλάξει από κάθε πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί και να σου φέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Θα δεις τους κόπους σου να ανταμοίβονται.

Δίδυμε θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις για λίγο από το φορτωμένο πρόγραμμά σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τον επόμενο μήνα, που αναμένεται αρκετά δραστήριος. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προστεθούν στη ζωή σου, θα γεμίσουν ευχάριστα τις μέρες σου.

Καρκίνε η Πανσέληνος είναι αρκετά θετική για σένα και θα σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις στόχους και οράματα, να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Παρθένε το πλανητικό σκηνικό σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Προσπάθησε να ξεχάσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Ζυγέ μπορείς  να ολοκληρώσεις διαδικασίες που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές ή επενδύσεις. Στα ερωτικά σου απέφυγε… τους πειρασμούς.

Σκορπιέ το πλανητικό σκηνικό στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός.

Τοξότη η Πανσέληνος σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, κάτι που όμως, θα σου ανοίξει το δρόμο για κάτι καινούργιο και ίσως πιο επικερδές.

Αιγόκερε είσαι από τους πιο ευνοημένους. Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ήρθε η ώρα να αποζημιωθείς.

Υδροχόε επηρεάζεται ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Ψυχραιμία.

Ιχθύ επηρεάζεσαι  στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου, συγγενικά σου πρόσωπα ή ακόμα και επαγγελματικές επαφές.