Δεν θα φορεθούν μόνο τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το βιολετί, το κίτρινο, το σμαραγδί, το nebulas blue, το ροζ και το πορτοκαλί, που είναι must, φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Το έχει διαπιστώσει όποια πήρε γεύση από τις  εβδομάδες  μόδας ανά τον κόσμο, ξεφύλλισε τα editorial των περιοδικών και είδε με προσοχή τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Όλα τα χρώματα είναι επιτρεπτά, εφόσον συνδυαστούν σωστά, ωστόσο, δεν έλειψαν οι σχεδιαστές, που γύρισαν την πλάτη στις έντονες αντιθέσεις, και προτίμησαν τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις, τις λατρεμένες γήινες αποχρώσεις, όπως η Sally LaPointe.

Τα ρούχα βρίσκονται κοντά στην ίδια χρωματική παλέτα και εκπέμπουν την αρχοντιά των κλασικών, ήσυχων χρωμάτων, όπως το αγαπημένο camel, που έχουμε βάλει όλες και έχει επιστρέψει δριμύτερο και όχι μόνο ως παλτό. Στις ενδυματολογικές επιλογές κυριαρχούν ιβουάρ, μπεζ της άμμου, αλλά και χακί, θαμπό γκρι, καθώς και λευκό και ασημί και χρυσό.

Τα γήινα χρώματα αγκάλιασαν και οι οίκοι Alberta Ferreti, The Row και Stella McCartney ψηφίζοντας το camel, το μπεζ, ή ακόμα και το εκρού σε όλες τις εκδοχές ρούχων.

Στο ίδιο πνεύμα, κυρίως όσον αφορά στο ασημί και τα μεταλλικά στοιχεία, κινήθηκαν οι Maryam Nassir Zadeh και Rosie Assoulin, καθώς και ο Balmain, o Tom Ford και ο Milly.