O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στο Masters της Σανγκάης, καθώς είναι ήδη στο δεύτερο γύρο. Ο 20χρονος τενίστας, απέκλεισε τον 32χρονο Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς, νο 37 στον κόσμο, παίζοντας ψύχραιμα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6(4), έχασε το δεύτερο 6-4 και στο τρίτο, όπου είχε συναρπαστική τροπή, νίκησε πάλι 6-4. Ο Μονφίς είχε 11 άσσους έναντι δύο του Τσιτσιπά και λίγο καλύτερα ποσοστά κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς (75% έναντι 70%), ωστόσο ο Ελληνας πρωταθλητής τον πίεσε και τον υποχρέωσε σε πολλά λάθη.Μεταξύ άλλων, ο Μονφίς είχε και πέντε Double Faults.
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Ρώσο Κάρεν Χασάνοφ, νο 27 στον κόσμο, ο οποίος νίκησε με ανατροπή 6-7(6), 6-3, 6-4, τον 28χρονο Αμερικανό Στιβ Τζόνσον, νο 32.

- Χανιά: Αγωνία για τον 77χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου σκαφών – Έχει υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματός του (φωτό, βίντεο)
- Ένας 18χρονος στην Πάτρα παρίστανε το θύμα βιασμού κινητοποιώντας την Αστυνομία – Κατέληξε με χειροπέδες
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η συγκινητική αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη







