«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απαίτησε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα γιατί δεν δεχόταν άλλη ξανθιά στις ταινίες της». Αυτά είπε η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, η οποία με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Μαριχουάνα Stop», που κάνει ακριβώς τον ίδιο ρόλο, αποκάλυψε αρχικά για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Η Ρένα ήταν δύσκολη. Έχω φάει καρπαζιά από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί δεν ήμουν συνεπής, σαν παιδί κι εγώ που ήμουνα».

Σύμφωνα με το gossip-tv, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέφερε: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχα πολύ καλές σχέσεις. Έπαιξα σε μία μόνο ταινία, ήμουν μαθήτρια ακόμα, στο Πιο Λαμπρό Αστέρι. Εγώ ήμουν καστανή τότε. Με βοηθάει ο Σειληνός και οι άλλοι που με πίστευαν, να κάνω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ.

https://www.youtube.com/watch?v=ular7guvq5c

Με βλέπει η Αλίκη, θυμώνει και ακούω στο καμαρίνι να λέει στον Καραγιάννη: «Σας έχω πει ότι στις ταινίες μου άλλη ξανθιά δεν θα παίξει ποτέ! Η ξανθιά των ταινιών μου θα είμαι εγώ! Βάψτε την»! Και με βάφουν καταμελάχρινη που δεν μου πηγαίνει καθόλου. Κλάματα εγώ! Ήταν σκληρή επαγγελματίας γι’ αυτό έκανε τόσο μεγάλη καριέρα».