Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ενωσης Κεντρώων, για την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ, παρομοιάζοντάς τον με «Πόντιο Πιλάτο» αναφορικά με τις θέσεις του για το σκοπιανό.

Στο σχετικό της σχόλιο η Ενωση Κεντρώων συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων. Ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ. Στο σκοπιανό, ομολόγησε στην συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης, ότι εφόσον ψηφίσει την συμφωνία ο κ. Τσίπρας στην Βουλή, εκείνος την αποδέχεται και νίπτει τις χείρες του.

Η Ελλάδα δεν θέλει Πόντιους Πιλάτους, αλλά θέλει έναν πρωθυπουργό που να δηλώσει απερίφραστα ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Για τον κ. Μητσοτάκη του είναι αρκετό την προδοσία να την κάνουν άλλοι».

«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως «ο μόνος κυβερνητικός συνεταίρος που του μένει είναι το ΠΑΣΟΚ»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από