Υπάρχουν κάποια ζώδια που κατά το γνωστό τραγουδάκι… περνάνε και μόνα τους καλά, μπορούν να λειτουργήσουν μια χαρά και ως singles και άλλα που ανατριχιάζουν με την ιδέα, ενώ ορισμένα θέλουν να είναι σε σχέση, αλλά δεν αντέχουν την ιδέα της εξάρτησης και έχουν θέματα δέσμευσης.

Ας δούμε όμως τα ζώδια με τη σειρά, αρχίζοντας με εκείνα, που όταν έχουν κάποια σχέση, απολαμβάνουν τις στιγμές και περνάνε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους δεν θα πέσουν και… του θανατά, καθώς είναι ανεξάρτητοι και δυναμικοί θα βρουν τρόπους να καλύψουν δημιουργικά την ώρα τους, ασχολούμενοι με πράγματα που τους ευχαριστούν, ενώ ξέρουν και να διασκεδάζουν. Είναι ο Κριός, ο Παρθένος, φυσικά ο Σκορπιός, αλλά και ο Αιγόκερος.

Να μ’ αγαπάς!

Αν δεν έχουν σχέση ζορίζονται, καθώς τους τρομάζει η μοναξιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν περνάνε καλά θα παραμείνουν εκεί δια παντός. Αφού δώσουν αρκετές ευκαιρίες στο έτερο ήμισυ, αν δεν είναι σίγουροι για το… να μ’ αγαπάς, δουν ότι δε βρίσκουν την ανταπόκριση που θέλουν, στο τέλος, θα την κάνουν για άλλες αγκαλιές. Πρόκειται για τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Λέοντα, καθώς και τον Ζυγό και τον Ιχθύ.

Και μαζί και μόνος!

Δεν απαρνιούνται τη σχέση, αλλά έχουν και τα θέματά τους με την έννοια της εξάρτησης -όχι την εξάρτυση (εξοπλισμός) του στρατιώτη ή την εξάρτιση (αρματωσιά) του πλοίου- αλλά αυτή που έχει να κάνει με τη δέσμευση με κάποιον άλλον. Εν ολίγοις μπορούν να είναι σε σχέση και να είναι καλά, αρκεί όμως να είναι με κάποιον, ο οποίος δεν τους πνίγει, τους καλλιεργεί με επιτυχία την ψευδαίσθηση ότι είναι… και μαζί και μόνος. Αναφερόμαστε στον Δίδυμο, τον Τοξότη και τον Υδροχόο.