«Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού είναι η προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας και θα γίνει πράξη αμέσως μετά τις εκλογές» υπογραμμίζε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η πρόταση αφορά τη θέσπιση voucher που θα δίνει τη δυνατότητα στο 98% των οικογενειών να μπορεί να στείλει το παιδί του σε δημόσιο ή ιδιωτικό σταθμό, αφού το κράτος θα καλύπτει 180 ευρώ κάθε μήνα, για δέκα μήνες.

Υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα πάει με κανένα «καλάθι» στη ΔΕΘ», αντίθετα «έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».

Σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, η κυρία Σπυράκη σημειώνει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αγκαζέ με τον Πάνο Καμμένο κι έτσι θα πάνε μέχρι τέλους.

«Ακόμη και όταν ‘’χωρίσουν’’ με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό ο κόσμος δεν θα παρακολουθήσει αυτή την παράσταση γιατί ξέρει ότι το χέρι του κυρίου Τσίπρα για να υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών το κράτησε ο κύριος Καμμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σχολιάζοντας, τέλος, την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι «όσα ο κ. Τσίπρας εξαγγέλλει δεν έχουν καμία σημασία. Είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και της ανασφάλειας που απέρχεται…».

Διαβάστε επίσης:

Εκτός παιδικών σταθμών μένουν χιλιάδες παιδιά πυρόπληκτων