Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο και συνελήφθη, 62χρονος Έλληνας έχοντας αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Ειδικότερα, χθες συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ο 62χρονος δεδομένου ότι ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο αφαίρεσε από δωμάτιο που χρησιμοποιούσε 23χρονος αλλοδαπός χρηματικό ποσό. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 17.08.2018 έως 24.08.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές έχοντας αφαιρέσει, το ποσό των 1889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς των ΤΑΕ Μυλοποτάμου, 52χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια. Σήμερα, συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, 19χρονος Έλληνας διότι σε έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε να έχει πάνω του πιστόλι. Και οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.