Μπήκε στη ζωή σας ένας Παρθένος και προσπαθείτε να τον ψυχολογήσετε; Αναλύετε κάθε του κίνηση για να αντιληφθείτε τι τύπος είναι;

Δε χρειάζεται να απορείτε πια. Ο Παρθένος είναι ζώδιο της γης, όπως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Το μάτι του Παρθένου δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, είναι απίστευτα παρατηρητικός και μην απορήσετε εάν κάθε φορά που κάνετε ακόμη και μια ελάχιστη αλλαγή πάνω σας, ή ψωνίσετε κάποιο καινούριο συνολάκι είναι ο πρώτος που θα το αναφέρει στη συζήτηση. Ας ελπίσουμε να είναι επιτυχημένη η αλλαγή σας για να μην βγει στην επιφάνεια κάτι που θα θέλατε να κρύψετε.

Μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του και να του εκμυστηρευτείτε κάθε σας μυστικό με το χέρι στη φωτιά (για να είστε βέβαια απόλυτα σίγουροι, καλό θα ήταν να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι), αφού είναι άτομο εμπιστοσύνης και θα σας κάνει να νιώσετε σας να το ξέρετε χρόνια.

Λατρεύει την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για προτάσεις του στυλ «πάμε για τρέξιμο σήμερα» ή «έχω βρει ένα εξαιρετικό μαγαζί με φυσικούς χυμούς και απίστευτους συνδυασμούς».

Η σχολαστικότητά του και η παρατηρητικότητα του δεν είναι τυχαία. Θα διακρίνει από μακριά κάθε κόκκο σκόνης που μπορεί να υπάρχει στο σπίτι του και θα τρέξει με ταχύτητα φωτός για να τον απομακρύνει. Είναι τέρας καθαριότητας, ακόμη κι αν πάει επίσκεψη είναι ικανός να προσφερθεί να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

Το σίγουρο είναι πως δε θες να ακούσεις τη γκρίνια του όταν περνάει μια άσχημη μέρα. Για να γλυτώσεις φρόντισε να τον κρατήσεις απασχολημένο με μια βόλτα έξω στη φύση για να τον φυσήξει λίγο φρέσκος αέρας.

Πρέπει να βρεις τα κουμπιά του γιατί είναι αρκετά ντροπαλός και δε του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και των συζητήσεων.

Έχει πίστη στον εαυτό του γι’ αυτό και δε ζητάει εύκολα βοήθεια, αρκείται στις δικές του δυνάμεις, ίσως επειδή δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με την κριτική.

Έναν Παρθένο μπορείς να τον παρεξηγήσεις εύκολα, αλλά αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το γνωρίσεις καλύτερα θα καταλάβεις πως ο συμβολισμός του ζωδίου του δεν είναι τυχαίος. Έχει την αίσθηση πως βιώνει τα πάντα για πρώτη φορά και αυτό τους κάνει ξεχωριστούς.