Διανύουμε τον τελευταίο μήνα των καλοκαιρινών διακοπών και πολλοί τώρα κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη άδειά τους. Ετοιμάζοντας όμως τις βαλίτσες τους, τι θα πάρει μαζί του το κάθε ζώδιο στις ημέρες της χαλάρωσης και της ξεκούρασης;

Ο Κριός θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του προσεκτικά και σίγουρα δε θα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του εάν τολμήσει να ξεχάσει τις ρακέτες του. Για εκείνον το καλοκαίρι δεν έχει έρθει ουσιαστικά εάν δεν καταφέρει να απολαύσει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με όπλο τις ρακέτες.

Ο Ταύρος επιζητά στις διακοπές του την πολυτέλεια και την ξεκούραση ταυτόχρονα. Ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και μαλακές σαγιονάρες θα τον οδηγήσουν κατευθείαν στο φουσκωτό στρώμα του κρεβατιού του και στο πουπουλένιο μαξιλάρι που θα του χαρίσουν μοναδικές ώρες χαλάρωσης.

Ο Δίδυμος δεν κάνει βήμα χωρίς το κινητό του και φυσικά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ του. Είναι τύπος της τεχνολογίας και θέλει να έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί ανά πάσα στιγμή τις απίστευτες στιγμές και εμπειρίες των διακοπών του με τους φίλους του.

Ο Καρκίνος είναι οργανωτικός και όταν πρόκειται για τις διακοπές θα φροντίσει να προνοήσει κουβαλώντας μαζί του κάθετι που μπορεί να του φανεί χρήσιμο έστω και για ένα λεπτό. Αντικουνουπικά, ταπεράκια, κουβερτάκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αξιοποιήσει.

Ο Λέων είναι αναποφάσιστος στο πακετάρισμα. Οπότε καταλήγει να γεμίζει τη βαλίτσα του με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας του ώστε να μπορεί να έχει άφθονες επιλογές για να δημιουργήσει το απόλυτο στυλ των διακοπών.

Ο Παρθένος εκτός από τα απαραίτητα, θα δώσει έμφαση και στα μικροπράγματα που οι περισσότεροι ξεχνούν στα ταξίδια τους. Μαντηλάκια καθαρισμού, φορτιστές, μπαταρίες ακόμη και μικρό φορητό φαρμακείο θα του δώσουν τη λύση τη στιγμή που θα τα χρειαστεί, αφήνοντας τους γύρω του με ανοιχτό το στόμα.

Ο Ζυγός δε φεύγει για διακοπές εάν δε σιγουρευτεί πως έχει όλα τα αναγκαία προϊόντα περιποίησης στο νεσεσέρ του. Κρέμες ημέρας, κρέμες νυχτός, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά και κάθε λογής καλλυντικό έχει μια ξεχωριστή θέση στην αποσκευή του. Αν δε ξεχάσει κάτι, θα περάσει «μαύρο» καλοκαίρι από τη στενοχώρια.

Ο Σκορπιός αγαπά το μυστήριο γι’ αυτό σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κερδίσει τη θέση του στη βαλίτσα θα είναι ένα βιβλίο μυστηρίου που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση και αγωνία όλο το καλοκαίρι.

Ο Τοξότης γνωστός για τις περιπετειώδεις ανησυχίες του, το μοναδικό πράγμα που θα χρειαστεί στις διακοπές του είναι λίγη τρέλα, καλή παρέα, δυνατή μουσική και ένα χάρτη να του δείχνει το δρόμο για τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό που θα ανακαλύψει.

Ο Αιγόκερως θα κουβαλήσει στις καλοκαιρινές αποσκευές όλα τα κορυφαία και επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ που έχει στη γκαρνταρόμπα του. Θέλει να είναι σίγουρος πως θα εντυπωσιάσει τους πάντες στη βραδινή του έξοδο στο νησί.

Ο Υδροχόος έχει ανάγκη την καλή παρέα των φίλων του στις διακοπές, αλλά δε θα τολμήσει να αποχωριστεί στις ημέρες της ξεκούρασης του οτιδήποτε χρήσιμο του έχει προσφέρει η τεχνολογία. Το κινητό του, τα ακουστικά του και ένα πάντα φορτισμένο power bank είναι η προέκταση του χεριού του.

Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που θα κουβαλήσει μαζί του όλα τα άχρηστα αντικείμενα, τα οποία θέλει να πιστεύει πως ίσως και να του χρειαστούν. Σχεδόν ποτέ δε θα χρησιμοποιήσει όσα κουβάλησε στη βαλίτσα των διακοπών του εκτός από τα απαραίτητα.

Άλλωστε μη ξεχνάτε όσα πράγματα και να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών σας, σίγουρα θα περνάτε τη μέρα σας με ένα μαγιό στην παραλία απολαμβάνοντας τις μοναδικές ημέρες του καλοκαιριού.