Στη διενέργεια αυτοψιών στις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου περιοχές του Κακοπέτρου και του Αποκόρωνα προχωρούν κλιμάκια της Δασικής Υπηρεσίας.
Όπως επισημάνθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια τεχνικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Χανίων στόχος των αυτοψιών, που αρχίζουν άμεσα, είναι η ακριβής αποτύπωση και καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι δύο πυρκαγιές στο δασικό πλούτο, ενώ παράλληλα κινούνται και οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης δράσεων αποκατάστασης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Η σύσκεψη θα επαναληφθεί μετά από δυο εβδομάδες όταν μετά την ολοκλήρωση των αυτοψιών θα υπάρχει ακριβής εικόνα των δύο πληγεισών περιοχών, ώστε να γίνει οριστικοποίηση των επειγουσών ενεργειών και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των έργων και παρεμβάσεων που απαιτούνται.
- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»
- Το Ιράν στοχοθετεί τις περισσότερες μοναρχίες του Κόλπου, ως αντίποινα για την επίθεση HΠΑ και Ισραήλ – Δύο νεκροί στα Εμιράτα
- Η CIA είχε υπό παρακολούθηση εδώ και μήνες τον Αλί Χαμενεΐ – Άλλαξε το πρόγραμμά του και βομβαρδίστηκε






