Ως ρουσφέτι χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου και έκανε λόγο για δεσμούς της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα με την τρομοκρατία.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει αφενός ότι περνά πολύ καλύτερα, αφετέρου ότι με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για να προσθέσει.

«Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος. Το «ρουσφέτι» έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έκλεισε τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση».

https://www.youtube.com/watch?v=VM573ukM_s4