Η στιγμή για τη μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, έφτασε! Όλα πλέον είναι έτοιμα για το “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλέ του Δήμου Γαλατσίου από την Τρίτη 12 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου με την συμμετοχή – ρεκόρ 6.900 ανθρώπων και υπόσχεται να αποτελέσει εμπειρία ζωής για καθέναν από αυτούς.

Το κλειστό του Γαλατσίου θα υποδεχθεί συμμετέχοντες ηλικίας 3 έως 63 ετών, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε θεαματικά σε σχέση με τις προσδοκίες, καθώς οι εγγραφές συνεχίστηκαν μέχρι τέλους, λόγω του εντυπωσιακού ενδιαφέροντος ομάδων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εξίσου μεγάλη αναμένεται η ανταπόκριση των θεατών, που θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, γεμάτο από μουσική, χορό, λάμψη, αλλά και μηνύματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να στείλει, σε μια διοργάνωση που έχει φέτος το σύνθημα «Ας ζωντανέψουμε το όνειρο»! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη την εβδομάδα του αγωνιστικού προγράμματος.

Νικητές θα είναι όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, η οποία χωρίζεται σε δύο τμήματα: Στο “Festival” που αναδεικνύει την αξία της συμμετοχής και επιβραβεύει τους πάντες με μοναδικά αναμνηστικά έπαθλα, καθώς και στο “Contest”, το οποίο θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και αναμένεται να προσφέρει εκπληκτικό θέαμα.

Πρόσκληση

Το δικό του κάλεσμα προς όλους, ώστε να δώσουν το «παρών» στο του Παλέ του Δήμου Γαλατσίου και να αποτελέσουν κομμάτι αυτής της μοναδικής γιορτής, έστειλε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, με την ακόλουθη δήλωση:
«Καλούμε όλους τους φίλους της Γυμναστικής στο ‘E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018’, το οποίο περιμένουμε να είναι φέτος μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο από κάθε άλλη χρονιά. Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε αυτή τη διοργάνωση να ανεβαίνει διαρκώς ψηλότερα και να έχει καθιερωθεί ως ένας απόλυτα επιτυχημένος θεσμός. Το άθλημα της Γυμναστικής για Όλους κερδίζει συνεχώς έδαφος στη χώρα μας, γνωρίζει διεθνείς επιτυχίες και σημαντική ανάπτυξη με την υποστήριξη της Ε.Γ.Ο. και στέλνει το μήνυμα ότι η γυμναστική είναι πραγματικά για όλους, αποτελώντας την πρώτη και σπουδαιότερη μορφή άθλησης στη ζωή μας».

Το “E.G.O. Astro Gym 2018” συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τον Φ.Ο.Μ. Κότινος και τον Δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, με τις ημέρες και ώρες παρουσίασης των προγραμμάτων κάθε ομάδας και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες, είναι διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: http://www.kotinosmetamorfosis.gr/