Από το στήσιμό του το 2007, το μαγαζί συστήνεται ως νουντλς και σούσι μπαρ. Ωστόσο, το Wok ‘n’ Roll, το εστιατόριο που λειτουργεί επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 21, λίγα μόλις μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου, στο μενού του αγκαλιάζει ουσιαστικά όλες τις ασιατικές γεύσεις, και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο. Το μενού του είναι ειδικά διαμορφωμένο με τρόπο που να εξυπηρετεί τις σύγχρονες απαιτήσεις μιας multi-ethnic κουζίνας, προσφέροντας ελαφριά γεύματα που δεν στερούνται σε τίποτα της πλούσιας γεύσης τους.

Ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, μετουσιώνεται σ’ έναν καλό προορισμό για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο. Oταν η επίσκεψη στον όμορφο χώρο του δεν είναι δυνατή, υπάρχει η λύση του ντελίβερι με αρκετές προσφορές. Τα οικονομικά πακέτα, βέβαια, είναι διαθέσιμα και για τις dine in παραγγελίες σε φοιτητές, ανέργους και παρέες.

Με τη θερμοκρασία να τραβάει την ανηφόρα, ο μικρός κήπος στο βάθος τού καταστήματος αναδεικνύεται σε τόπο δροσιάς χάρη στην υψηλή βλάστηση που καλύπτει το αίθριό του. Το υπόλοιπο της σάλας του εστιατορίου με τις κόκκινες αποχρώσεις και το σύγχρονο ντιζάιν δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον που δένει με μοντέρνο τρόπο με τον ασιατικό προσανατολισμό των πιάτων του. Εκεί, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μια ευρεία ποικιλία συνταγών που ετοιμάζονται στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος, σχεδόν μπροστά του, με φρέσκες πρώτες ύλες.

Η όρεξη ανοίγει με τσιπς γαρίδας, spring rolls και πλούσιες σαλάτες. Στα κυρίως, σπεσιαλιτέ του είναι το εξωτικό κοτόπουλο με το μάνγκο, το γλυκόξινο χοιρινό, η πάπια Πεκίνου, ο ψητός σολομός με μυρωδικά, το τηγανητό ρύζι. Από τα νουντλς, το αγαπημένο μας έχει γίνει το πιάτο με τα λαχανικά και το κοτόπουλο. Οσο για το σούσι; Δοκιμάστε οπωσδήποτε το daisy flower sushi ή το special star. Το σάκε που προσφέρεται συνοδευτικά με το φαγητό προσδίδει την απαραίτητη δόση έντασης σ’ ένα ασιατικό γεύμα. Οι γλυκατζήδες θα ικανοποιηθούν απόλυτα με επιδόρπια όπως τα ρολά λευκής σοκολάτας ή πραλίνας, το τηγανητό παγωτό και τα τηγανητά φρούτα με σιρόπι. Φεύγοντας, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το fortune cookie για να δείτε το μέλλον σας μακριά απ’ το Wok ‘n’ Roll.