Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται ο Ζοζέ Μουρίνιο τους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διχάζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Λουίς φαν Γκάαλ είναι ένας από τους επικριτές του, καθώς είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να βλέπει τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. Θα είδε άραγε το προχθεσινό με τη Λίβερπουλ;

ΟΚ, οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια και ενδεχομένως να μην έχουν σημασία. Για αρκετούς μάλιστα δεν έχουν καμία. Μετράει το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την αγωνιστική εικόνα.

Ο Μουρίνιο έστησε την ομάδα στο Ολντ Τράφορντ γνωρίζοντας ότι η Λίβερπουλ έχει ένα θέμα απέναντι σε κλειστές άμυνες, όπως παίζουν για παράδειγμα η Νιούκαστλ και η Χάντερσφιλντ.

Ενα ερώτημα είναι αν μία ομάδα –τεράστιο brand name στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο –όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίζει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Φυσικά η διαχείριση ενός αγώνα κρίνεται από το αποτέλεσμα και για αυτό ο Μουρίνιο είπε στο τέλος πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος και ποια είναι τα σχόλια στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Η ιστορία θα καταγράψει ότι η Γουνάιτεντ νίκησε 2-1 και όχι πως η Λίβερπουλ είχε πολύ περισσότερες τελικές, 68% κατοχή και διπλάσιες πάσες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ

αναφέρθηκε και στις φάσεις όπου η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι, αλλά ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή όχι, μετά τη λήξη της σεζόν, ελάχιστοι θα θυμούνται ότι διαιτητής σε αυτό το ματς ήταν ο Κρεγκ Πόουσον.