Το είχε καιρό στο συρτάρι. Για την ακρίβεια, όσο διάστημα έβλεπε πως η κατάσταση εκτραχύνεται. Και την ώρα που θεώρησαν στην ΑΕΚ κατάλληλη, έστειλαν έγγραφο στον Γιώργο Βασιλειάδη και ζητούν αναστολή του πρωταθλήματος. Μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εκκρεμότητες. Υπό μία έννοια δεν είναι εντελώς παράλογο. Αν δεις όμως πίσω από τις κουρτίνες, εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ότι η καταπονημένη και σχεδόν εξαντλημένη –ένεκα των συνεχόμενων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και μπράβο της για το συγκεκριμένο επίτευγμα –ΑΕΚ, πολύ θα ήθελε να ξεκουραστεί για κάποιο διάστημα. Ή και να διεξαχθούν κάποια παιχνίδια με εντελώς διαφορετικά βαθμολογικά δεδομένα. Γιατί όλα έχουν τη σημασία τους σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις απανωτές ανατροπές και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το πώς το εξέλαβαν οι άλλοι ασφαλώς και μετρά, ειδικά αν δούμε την πλευρά του ΠΑΟΚ. Διαδικτυακά, λοιπόν, ο Γιώργος Σαββίδης αφενός εξέφρασε την απορία του και αφετέρου ποστάρισε δηλώσεις ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που μιλούν για κούραση. Ως απάντηση στο στέλεχος του ΠΑΟΚ, ήρθε κάποια ώρα μετά η ατάκα του Ανδρέα Δημάτου πως «με τη φετινή ΑΕΚ πολλοί είχαν απορίες. Και απαντήθηκαν στο γήπεδο». Ενα συμπέρασμα; ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν διάγουν την καλύτερη περίοδο των σχέσεών τους –μάλλον είναι προφανές. Η κορυφή (και όσα οφέλη έρχονται ως αποτέλεσμα) χωρά μόνον έναν. Η συνέχεια επί της οθόνης και μακάρι να είναι στο χορτάρι.

Εδώ που φτάσαμε…

Ερώτηση

Εγινε κι αν ναι πού ακριβώς και ανάμεσα σε ποιους, ραντεβού της πλευράς Ταυλαρίδη με αυτή του Παναθηναϊκού ώστε να κλείσει η συμφωνία και να λήξει η υπόθεση; Γιατί ανάλογα σοβαρά θέματα χρειάζονται διαπραγματεύσεις πολύωρες.

Απόφαση

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί οριστικά η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων της περιόδου 2008-2011. Αυτό που έγινε γνωστό ως «Koriopolis». Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, το δικαστήριο θα ανακοινώσει τους ενόχους και τους αθώους και ακολούθως η εισαγγελέας της έδρας θα προτείνει ποινές.