Οι εξωγηπεδικές μάχες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν είναι ντέρμπι μεγαλύτερα από αυτά που δίνει στο γήπεδο. Γιατί όλες έχουν αβέβαιη έκβαση. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, σχετίζεται με το ότι στο Τριφύλλι δεν βάζουν μυαλό και κοιτούν πώς θα κερδίσουν χρόνο, αντί να κλείσουν τις εκκρεμότητες. Για παράδειγμα, ακόμη και χθες ζητήθηκε αναβολή στην υπόθεση του Ταυλαρίδη, κάτι που δεν γινόταν να συμβεί, ούτε να δοθεί από τον πρόεδρο. Το αν δυσκολεύονται στον ΠΑΟ να εισπράξουν χρήματα, ελάχιστα πείθει ως επιχείρημα και ουδόλως σχετίζεται με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές ή τις οφειλές. Κι αν για τον Ταυλαρίδη λύση θα δοθεί, έτσι ή αλλιώς την επόμενη εβδομάδα, το μείζον θέμα αφορά τον Βέμερ. Τον γερμανό μπακ που πέρασε και δεν τον θυμάται κανείς, ή μάλλον δεν τον ξεχνούν οι οπαδοί που είδαν κάποιον να υπογράφει ακριβό συμβόλαιο, αλλά να προσφέρει ελάχιστα. Τι ποσό διεκδικεί ο Βέμερ; Κοντά στα 500 χιλιάρικα και εδώ δεν έχουμε διακανονισμό. Αρα, η κατάσταση δεν επιτρέπει πολλά χαμόγελα…

Ενταση

Τα επεισόδια δυστυχώς δεν λείπουν ποτέ: σφοδρή επίθεση από χούλιγκαν που εκτόξευσαν μολότοφ δέχθηκαν χθες το απόγευμα τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα. Από τύχη σώθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν μέσα και δεν υπήρξαν θύματα. Η βίαιη επίθεση έγινε στις 7.30 το βράδυ, όταν ομάδες περίπου 150 χούλιγκαν προσέγγισαν οργανωμένα τα γραφεία του συνδέσμου και άρχισαν να πετούν πέτρες, μολότοφ και βεγγαλικά, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού. Επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ και οι χούλιγκαν στράφηκαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών. Να τονιστεί ότι χθες το απόγευμα στο γήπεδο Εσπερος της Καλλιθέας διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ (Εθνικός – Παναθηναϊκός) και σύμφωνα με μαρτυρίες στην Αστυνομία από εκεί ξεκίνησαν οι οπαδοί που εξαπέλυσαν επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού.

Μπάγερν

Ναι μεν οι Βαυαροί νίκησαν με σκορ 5-0 την Μπεσίκτας στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν φαίνονται όλα ρόδινα στα ενδότερα. Προσέξτε τι συνέβη: ο Ρόμπεν είδε το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο, αγωνίστηκε ως αλλαγή και αυτό δεν του άρεσε καθόλου. Μάλιστα, ο ολλανδός αστέρας δεν μπορούσε να κρύψει τα νευράκια του, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό αν κάποιος έχει φιλοδοξίες και κυνηγά υψηλούς στόχους καριέρας. Αλλά κάπου εκεί επενέβη ο πολύπειρος κόουτς Χάινκες και θύμισε σε όλους ότι «εγώ είμαι το αφεντικό και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις».

Βόλεϊ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας στις 17-18 Μαρτίου. Οι Ερυθρόλευκοι απέκλεισαν εύκολα τον Ηρακλή Χαλκίδας (3-0), ο ΠΑΟΚ τη Νίκη Αιγινίου (3-1), ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό (3-0) και ο Ηρακλής την ΑΕΚ (επίσης με 3-0 σετ).