Το πόσο διψασμένοι είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πόσο απεγνωσμένα αναζητούν νέους πρωταγωνιστές, αποδεικνύεται από την αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξαν χθες το απόγευμα στον Κουρμπέλη. Οπαδοί μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, χειροκρότησαν θερμά τον αμυντικό μέσο, όπως άλλωστε και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Απέδειξες ότι σέβεσαι την ομάδα και αυτό μετράει πάνω απ’ όλα», τόνισαν μιλώντας στον Κουρμπέλη, προφανώς γιατί ο παίκτης είπε «όχι» στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς με τις εξελίξεις είναι ικανοποιημένος και ο τεχνικός, με δεδομένο ότι θα έχει στη διάθεσή του ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο, ικανό να χρησιμοποιηθεί πολλαπλώς. Ο Κουρμπέλης με την κίνησή του αυτή απέδειξε ότι έχει βλέψεις και θέλει να είναι απολύτως σίγουρος για το μέλλον, όχι να πάει κάπου μόνο και μόνο επειδή πιέζεται ποικιλοτρόπως. Ηταν ένα καλό νέο, από τα ελάχιστα που άκουσαν το τελευταίο διάστημα οι φίλοι του Τριφυλλιού. Και αν η κατάσταση διαφοροποιηθεί το καλοκαίρι, αν προκύψει αχτίδα φωτός, αν μείνει ο Κουρμπέλης κι άλλο στην ομάδα, τότε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα γίνει αυτόματα σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό. Γιατί πολύ απλά επέλεξε τον δύσκολο και όχι τον εύκολο δρόμο της φυγής, της δραπέτευσης από τα μύρια όσα προβλήματα.

Διαζύγιο

Ο Ερίκ Μπουρακί δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των ακαδημιών διακόπτει τη συνεργασία του με την ομάδα, καθώς διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφίας. Ετσι λένε συνήθως όταν σταματά κάποιος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αραγε, με ποιον ανακαλύφθηκε διαφορά στις απόψεις; Με τον Ζήκο που τρέχει το όλο πρότζεκτ; Να έπαιξε ρόλο που ο Μπουρακί δεν ήταν μόνιμος στα μέρη μας; Οπως και να ‘χει, δεν αποκλείεται στο μέλλον να έχουμε και άλλο διαζύγιο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Θα είναι και ηχηρό.

Βόλεϊ

Η Λοκομοτίβ Μπακού αποδείχθηκε τελικά χαμηλό εμπόδιο για την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν και στο Αζερμπαϊτζάν με 3-0 (25-12, 25-20, 26-24) και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη βελγική Μενέν με το δεύτερο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη.

«Προχωράμε βήμα βήμα την πολύ καλή πορεία μας στην Ευρώπη» σχολίασε ο ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.