Εχει ειπωθεί αρκετές φορές ότι στο μυαλό του Γιώργου Βασιλειάδη στριφογυρίζει η ιδέα να διεξάγονται παιχνίδια με τους οπαδούς και των δύο ομάδων στις εξέδρες. Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι διάγουμε μια περίοδο που αποτελεί ένα είδος τεστ. Χθες, για παράδειγμα, έγινε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Αποφασίστηκε ναι μεν να πάνε οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, αλλά μεμονωμένα, ενώ απαγορεύτηκε να μεταβούν φίλοι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Προφανώς αυτό έχει να κάνει με τα γήπεδα που φιλοξενούν τους δύο διεκδικητές του τίτλου, τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα «σπίτια» του Αστέρα και του Παναιτωλικού αντίστοιχα. Υποθέτουμε ότι τις αποφάσεις του υφυπουργού, όλοι τις σέβονται. Και πέρα απ’ αυτό, η συμπεριφορά του κόσμου μέχρι το φινάλε της σεζόν, μάλλον θα αποφασίσει για το τι θα συμβεί στο απώτερο μέλλον.
Βόλεϊ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν τα κατάφεραν στο πρώτο ματς με την Ταργκοβίστε από τη Ρουμανία. Ηττήθηκαν με 3-2 σετ στον Ρέντη και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Θα εξασφαλίσουν πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ με νίκη 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση 3-2 θα έχουμε χρυσό σετ.

Κέρκυρα

Ανακοίνωσε τον Γιάννη Ματζουράκη ως νέο προπονητή της. Ο κοσμογυρισμένος στους πάγκους έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ίσως δυσκολότερη αποστολή του. Γιατί στο νησί των Φαιάκων πρέπει να βελτιωθούν πολύ αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Εδώ και κάμποσο διάστημα πάνε από το κακό στο χειρότερο και το αυριανό ραντεβού με τον Πλατανιά θεωρείται κομβικό.

Μεταγραφή

Ακριβώς δυόμισι χρόνια έμεινε στην Τούμπα ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο βόσνιος αμυντικός μέσος μέχρι πρότινος ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λουτσέσκου στο μυαλό του δεν τον είχε βασικό και αναντικατάστατο. Αποτέλεσμα; Να παραχωρηθεί στη Σταντάρ Λιέγης, που έδωσε κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ. Καθόλου άσχημα για το ταμείο του ΠΑΟΚ, αν σκεφθούμε ότι τον είχε αγοράσει περί τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Ντέρμπι

Σούπερ ματς σήμερα στου Ρέντη (17.15, ΕΡΤ2) για την κατάκτηση της κορυφής στην Premier League του χάντμπολ. Ο Ολυμπιακός/ΙΕΚ Ξυνή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με νίκη αγκαλιάζει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, καθώς ήδη προηγείται με δύο βαθμούς του αντιπάλου του (23 έναντι 21). Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει την επιτυχία προκειμένου να πιάσει τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή. Στο μεταξύ, σύσσωμη η οικογένεια του χάντμπολ θρηνεί για την απώλεια του ηλικίας 23 ετών παίκτη του Φιλίππου Βέροιας, Ακη Ψωμιάδη, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα κάνοντας σκι.