Κάποια ματς Κυπέλλου έχουν ενδιαφέρον κυρίως γιατί φανερώνουν τις διαθέσεις των (εκάστοτε) προπονητών. Τι συνάγεται, λοιπόν, από τις αποφάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λαμία; Δεν χρειάζονται επίσημες ανακοινώσεις για να κατανοήσουμε πότε «τελειώνουν» κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ο Χίλιεμαρκ, για παράδειγμα, δέχθηκε όλη την κριτική για τις χαμένες ευκαιρίες στην Ξάνθη, του φόρτωσαν ένα διήμερο πολλά και έμεινε στην απέξω. Ο Ρέις, παίκτης που ήρθε προ ετών για αναπληρωματικός, λες και έπρεπε να αποκτήσει ξένο για τον πάγκο ο ΠΑΟ! Εκτός αποστολής και του λόγου του, άρα υποψήφιος σοβαρός για αποχώρηση. Κάτι που προφανώς συμβαίνει και με τους Μολέντο, Χουτλ, με τη διαφορά ότι η ΠΑΕ σκοπεύει να τους παραχωρήσει και να ενισχύσει το ταμείο της. Οπως και να ‘χει, οι τέσσερις αλλοδαποί δείχνουν φευγάτοι, το Τριφύλλι θέλει να σώσει ό,τι μπορεί σε ευρώ, να κάνει καλές συμφωνίες και στο εξής θα πορευτεί κατά βάση με φθηνότερους ποδοσφαιριστές, και δη με Ελληνες. Και όπου βγει…

Nόλε

Γνωστό είναι ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση. Ο διάσημος σέρβος τενίστας, μάλιστα, έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα που δραστηριοποιείται κυρίως σε ό,τι αφορά ανάγκες παιδιών. Μέσω αυτού του ιδρύματος φρόντισε για την ανακαίνιση παιδικού σταθμού στην πόλη Ποζέγκα της πατρίδας του. Η δωρεά ήταν ύψους 95.000 ευρώ, λίγα χρήματα θα βάλει ο δήμος, άρα θα βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις. Να τονιστεί, πέρα από το μπράβο στον Νόλε, ότι ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός φιλοξενεί πάνω από 300 παιδιά πολύ φτωχών οικογενειών.

Μπλέξιμο

Την απειλή φυλάκισης ακόμα και τεσσάρων χρόνων αντιμετωπίζει ο τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Ενές Καντέρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah», τούρκοι εισαγγελείς ζητούν την τετραετή κάθειρξή του, κατηγορώντας τον για προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω των social media.

Μάλιστα, στο δικαστήριο όπου θα γίνει η ακρόαση (το πιθανότερο, ερήμην τού παίκτη που δεν φεύγει από τις ΗΠΑ) ο Καντέρ αναφέρεται ως «φυγόδικος»!

Ο άσος των Νικς είχε τοποθετηθεί δημόσια κατά του Ερντογάν, ιδιαίτερα την εποχή του πραξικοπήματος, και από τον περασμένο Μάιο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, ενώ έχει ακυρωθεί το διαβατήριό του.