Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν ο τελευταίος κόουτς που είδε το χαρτί της απόλυσης. Τα άσχημα αποτελέσματα της Κέρκυρας οδήγησαν τους διοικητικούς να λάβουν τη συγκεκριμένη απόφαση και είναι ξεκάθαρο πως δεν το πολυσκέφτηκαν. Η λίστα των απολυμένων προπονητών τη φετινή σεζόν, μακρά: Ελευθερόπουλος, Στανόγεβιτς, Παράσχος, Βεργέτης, Πάους, Ματάισεν, Χάσι, Μάντζιος, Βούλιτς, με τη Λάρισα, την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα να κρατούν τα σκήπτρα καθόσον είδαν τρία διαφορετικά ονόματα να παίρνουν θέση στους πάγκους τους. Επειδή όμως η ζωή κύκλους κάνει, ο Παράσχος ξαναβρήκε δουλειά με δεδομένο ότι πριν από κάποια 24ωρα ανέλαβε τα ηνία του Απόλλωνα. Τι συμπέρασμα βγάζουμε από όλο αυτό το σκηνικό; Αφενός ότι οι έλληνες παράγοντες διεκδικούν τα πρωτεία στο ποιοι είναι οι περισσότερο προπονητοφάγοι. Μόλις δουν τα δύσκολα, καταφεύγουν στην εύκολη λύση πως για όλα υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Και τον σκουπίζουν. Αφετέρου, είναι τόσο πολλοί εκεί έξω στο ταμείο ανεργίας, ώστε κάποιος ικανός και με ενδιαφέρον βιογραφικό μπορεί να πιάσει μια θέση. Αφήστε που συνήθως αυτό γίνεται με ικανοποιητικούς όρους για την εκάστοτε ΠΑΕ, αφού οι κόουτς νιώθουν πάντα σε μειονεκτική θέση και επιζητούν όχι μόνο τη δημοσιότητα αλλά και τα χρήματα της δουλειάς.

Δύσκολοι καιροί για προπονητές, λοιπόν. Γιατί ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι έτοιμοι για την αναποδιά που θα τους οδηγήσει στο γραφείο του προέδρου!

Τηλεόραση

Εδώ και χρόνια υφίσταται συνεργασία ανάμεσα στη συνδρομητική (Nova) και τη Σούπερ Λίγκα. Μόλις πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια ότι υφίσταται θέμα με τις πληρωμές από την πλευρά του καναλιού, ωστόσο με ανακοίνωσή του το διέψευσε. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι πριν από λίγες ημέρες (15 Δεκεμβρίου) κατέβαλε δόση και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για να δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα.

Γκάτλιν

Σπουδαίες επιδόσεις για τον αμερικανό σπρίντερ και εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή στα 100 μ., αλλά η οσμή ντόπινγκ πάντα θα τον συνοδεύει. Προσέξτε τι «έσκασε» τώρα: σύμφωνα με την «Τέλεγκραφ», ο σπρίντερ και ο προπονητής του ερευνώνται από τις αθλητικές Αρχές. Αυτό συμβαίνει έπειτα από έρευνα που έκανε η βρετανική εφημερίδα και όπως τονίζεται, έστειλε ρεπόρτερ στη Φλόριντα όπου προπονείται ο Γκάτλιν και αυτοί χωρίς να γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους διαπίστωσαν ότι ο Γκάτλιν και ο προπονητής του προσφέρθηκαν να προμηθεύσουν με τεστοστερόνη και αυξητική ορμόνη έναν ηθοποιό που έκανε προπόνηση. Οι απαγορευμένες ουσίες θα κόστιζαν συνολικά 250.000 δολάρια. Ολα αυτά προκάλεσαν την έκρηξη του Γκάτλιν, τα αρνείται και μάλιστα απέλυσε τον προπονητή του! Ωστόσο, την έρευνα από την παγκόσμια ομοσπονδία δεν τη γλιτώνει…