Είναι γεγονός πως τα λάθη μας τα ξεχνάμε πιο εύκολα όταν είμαστε οι μόνοι που τα ξέρουμε. Οταν όμως τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, τότε η αδύναμη μνήμη κρύβει δόλο.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού επί του αιωνίου αντιπάλου προκάλεσε ανεμοδούρα στο μυαλό του Βασίλη Κωνσταντίνου. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η αντίδρασή του μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έκρινε εξ όνυχος τον λέοντα πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι αδύναμος και τον ήθελε αντίπαλο στο Κύπελλο. Καλά, μπορεί να μην γνωρίζει τη λαϊκή ρήση. Στην τηλεόραση δεν έχει ακούσει την ατάκα της διαφήμισης του ΟΠΑΠ «πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάθεις»;

Αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία 5-6 χρόνια και στο κατάντημα του Ολυμπιακού.

Συμφωνώ πως η ομάδα του Πειραιά παραπαίει αγωνιστικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Το γεγονός αυτό όμως θα έπρεπε να προκαλεί προβληματισμό στους Πράσινους αφού βρίσκονται ήδη εννέα βαθμούς πίσω από τους Ερυθρόλευκους των πέντε ηττών.

Να θυμίσω πως ο Παναθηναϊκός πέρυσι τερμάτισε με διαφορά 30 βαθμών πίσω από τον παραπαίοντα πρωταθλητή. Πρόπερσι με 12 βαθμούς και 20 το 2014.

Να θυμίσω, τέλος, πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πετύχει νίκη σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από το 2012 παίζοντας ενίοτε με τοπικές μπιραρίες. Αν ο Ολυμπιακός είναι για λύπηση, τότε τι μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός;