Συνολικά 192 πινακίδες οδικής σήμανσης έγιναν και πάλι ορατές στο δήμο Δάφνης – Υμηττού. Εθελοντές πήραν μέρος στην 3η δράση της πρωτοβουλίας Clean Up-Safety Days, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαταστάθηκαν οι πινακίδες από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και την LeasePlan Hellas, με τη συμβολή του δήμου και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Κολοκοτρώνη στο μετρό της Δάφνης και σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», 40 εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους ξανά με στόχο να καθαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες βανδαλισμένες πινακίδες οδικής σήμανσης στις κεντρικές οδούς της περιοχής. Και τα κατάφεραν για ακόμη φορά!

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο με πρώτο σταθμό την Καλλιθέα και ακολούθησε τον Ιούνιο η περιοχή της Ελευσίνας. Και στις τρεις δράσεις έγιναν και πάλι…καινούριες περισσότερες από 640 πινακίδες ενώ συνολικά 160 εθελοντές έχουν συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των δράσεων.

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση