Το νέο σεντάν της ιταλικής φίρμας, το νέο Tipo επανέρχεται με αξιώσεις στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο έχει να προβάλλει τους άνετους χώρους για πέντε επιβάτες, το μεγάλο χώρο αποσκευών και τα οικονομικά μοτέρ, ντίζελ και βενζίνης.

Το άνετο σε χώρους μοντέλο, το Fiat Tipo θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης (1.4 Fire 95hp και 1.6 E-Τorq 110hp) και δύο κινητήρες πετρελαίου, τεχνολογίας Multijet II turbo diesel (1.3 95hp και 1.6 120hp).

Το μήκος του μοντέλου είναι σται 4,54 μέτρα σε μήκος, 1,79 μέτρα σε πλάτος και 1,49 μέτρα σε ύψος). Σαφώς, το μεγάλο του ατού είναι ο μεγάλος χώρος αποσκευών των 520 λίτρων, τιμή που θα δελεάσει τους μπαμπάδες με πολλές μεταφορικές ανάγκες.

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός συμπληρώνεται από το πλήρες σύστημα σ Uconnect™ με έγχρωμη οθόνη αφής 5”, σύστημαhands-free με Bluetooth, audio streaming, text reader και αναγνώριση φωνής, τις θύρες AUX και USB με σύνδεση για iPod, τα χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι και, κατόπιν παραγγελίας, την κάμερα οπισθοπορείας και το νέο σύστημα πλοήγησης 3D Touch της TomTom.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το ιταλικό μοντέλο έχει κερδίσει τον τίτλο ως «Autobest 2016» . .

Η εμπορική διάθεση του νέου sedan ξεκινά στο σύνολο του δικτύου της Fiat Μαρτίου με τις εκδόσεις βενζίνης να ξεκινάνε από 11.990€, ενώ οι εκδόσεις Diesel από 14.810€(συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών ενεργειών και του οφέλους απόσυρσης, σε περίπτωση που αυτή ισχύσει).

Επιπλέον το νέο Tipo θα συνοδεύεται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Σε επίπεδο προωθητικών προγραμμάτων παρέχεται η δυνατότητα ευνοϊκής χρηματοδότησης μέσω FCA Bank με τις παρακάτω συνθήκες:

• Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,45%

• Από 0% προκαταβολή

• Διάρκεια έως 72 μήνες

• Για τους πρώτους 24 μήνες, ισχύει προνομιακή δόση 99€ / μήνα σε όλες τις εκδόσεις

• Για τους υπόλοιπους 48 μήνες, ισχύει ισόποση δόση για το υπόλοιπο της χρηματοδότησης. Αυτό δεν αφαιρεί από τον ενδιαφερόμενο την επιλογή ενιαίας ισόποσης δόσης για όλους τους μήνες που θα επιλέξει.