Η Ford έχει σε περίοπτη θέση στο μεγαλοπρεπές και πληθωρικό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο Ford Fiesta ST200. Το νέο μοντέλο αποδίδει 10% περισσότερη ισχύ και 20% περισσότερη ροπή με 200 ίππους και 290 Nm από μία ειδική έκδοση του βενζινοκινητήρα 1.6 EcoBoost.

Το Fiesta ST200 θα είναι το ισχυρότερο Fiesta παραγωγής όλων των εποχών. Σε αριθμούς, η επιτάχυνση 0 – 100 χλμ/ώρα ολοκλωρώνεται σε 6,7 δευτ.

Κάτω από το καπό του, ο1.6 EcoBoost του Fiesta ST200 που αποδίδει +15 ίππους και ροπή +30 Nm για μέχρι 20 δευτερόλεπτα μέσω overboost. Μια πιο κοντή σχέση τελικής μετάδοσης 4,06 από 3,82 στο Fiesta ST – βελτιώνει την εν κινήσει επιτάχυνση για βελτιωμένη οδηγησιμότητα και ακόμα πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία. Η τελική ταχύτητα είναι 230 χλμ/ώρα.

Θα περιλαμβάνει ειδικό εξοπλισμό με μοναδικό εξωτερικό Storm Grey, ζάντες αλουμινίου με μηχανουργική κατεργασία και μαύρο ματ φινίρισμα και ειδικές λεπτομέρειες εσωτερικού.

Η παραγωγή του Fiesta ST200 ξεκινά τον Ιούνιο με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να ακολουθούν αμέσως μετά.

Επίσης στη Γενεύη θα κάνει το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο του το νέο Ford Kuga – πλαισιωμένο από την έκδοση δρόμου και το αγωνιστικό Ford GT μαζί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Νέο Kuga με SYNC 3

Το νέο Ford Kuga δίνει το παρών στη Γενεύη έχοντας σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του νέου συστήματος σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας της Ford SYNC 3 για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.