Οπως σας έχω ξαναγράψει, οι ποταμικοί βουλευτές βρίσκονται σε αντιπολιτευτικό οίστρο και δεν νομίζω ότι σκοπεύουν να σταματήσουν. Ετσι, χθες, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Σπύρος Δανέλλης ζήτησαν την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με επιστολή που έστειλαν στον πρόεδρό της Κώστα Δουζίνα.
Επικαλούνται τη ρευστότητα του διεθνούς περιβάλλοντος αλλά ρίχνουν και τις μπηχτές τους στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι δεν ενημερώνει το Σώμα για το Σκοπιανό, το Κυπριακό ή την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τις  συνεπακόλουθες αυξημένες μεταναστευτικές ροές.
Να σας επισημάνω πάντως ότι εκτός από τους Λυκούδη και Δανέλλη, ακόμη δώδεκα βουλευτές της ΝΔ έχουν στείλει ανάλογη επιστολή στον Δουζίνα ζητώντας την άμεση σύγκληση της Επιτροπής. Πρόκειται για τους Αδωνη Γεωργιάδη, Γιώργο Κουμουτσάκο, Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστα Τασούλα, Σοφία Βούλτεψη, Ολγα Κεφαλογιάννη, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Κώστα Καραγκούνη, Σάββα Αναστασιάδη, Κώστα Τσιάρα, Γιάννη Πλακιωτάκη και Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Το σκεπτικό τους είναι ακριβώς ίδιο με των ποταμικών. Μήπως τελικά και αυτά τα δύο κόμματα συμφωνούν σε περισσότερα απ' όσα παραδέχονται;
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από