Η όρεξή του εκπλήσσει ευχάριστα τους ανθρώπους του «Αρκτούρου». Ο μικρός Πάτρικ – το ορφανό αρκουδάκι που βρέθηκε στις 17 Μαρτίου στο Βροντερό Τρικάλων και για πάνω από 2 μήνες βρίσκεται υπό την προστασία και την φροντίδα της περιβαλλοντικής οργάνωσης – έχει καταναλώσει περισσότερα από 8 κιλά γάλα, 10 κιλά κρέμα, 30 γιαούρτια και 3,5 κιλά μέλι!

«Η ανατροφή του εξελίσσεται ομαλά, χωρίς προβλήματα και μάλιστα με αρκετά γρήγορους ρυθμούς σε σύγκριση με τα προηγούμενα ορφανά αρκουδάκια» επισημαίνουν σε ανάρτησή τους στο facebook οι υπεύθυνοι του «Αρκτούρου». Όπως προσθέτουν, αν και φυσιολογικά ο Πάτρικ θα έπρεπε να τρέφεται με γεύματα γάλατος, γιαουρτιού και φρουτόκρεμας έδειξε νωρίτερα από το αναμενόμενο την ανάγκη να δοκιμάσει πιο στέρεες τροφές. Έτσι στη διατροφή του Πάτρικ έχει ενταχθεί τώρα το αυγό, δημητριακά, ενώ στη φρουτόκρεμα σταδιακά προστίθενται μικρά κομμάτια φρούτων. «Έχει πολλή όρεξη για φαγητό και είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος και γκρινιάρης όταν ανυπομονεί για την τροφή του».

H «Πόλη μου» κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebook Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instanea για καθημερινή και άμεση ενημέρωση.