Τελικά όλα είναι θέμα συγκυριών. Ή σχεδόν όλα. Γιατί χωρίς ικανότητες δεν πας πουθενά.

Ο Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ είναι ένας σχετικά νέος μουσικός. Γεννήθηκε το 1984 στο Όστιν του Τέξας. Έπαιζε κιθάρα από 12 ετών. Συμμετείχε σε μικρά λάιβ καθόλη την εφηβεία του μέχρι που σ’ ένα από αυτά γνώρισε τον Κλίφορντ Αντόνε, ο οποίος είχε το κλαμπ «Antone’s» που αποτέλεσε τη βάση από την οποία «εκτοξεύθηκαν» κορυφαίοι κιθαρίστες όπως οι Τζίμι και Στίβι Ρέι Βον που επαναπροσδιόρισαν τον μπλουζ ήχο. Τυχαίο; Μπορεί.  

Βαδίζοντας στο μονοπάτι που του άνοιξε ο Αντόνε, έπαιξε με τους Τζίμι και Στίβι Ρέι Βον και πολλούς άλλους της μουσικής σκηνής του Όστιν, αναδεικνύοντας την ευελιξία του μεταξύ ροκ εν ρολ, σόουλ, μπλουζ και σκληρού ροκ και αποδεικνύοντας το ταλέντο του.

Το «Bright lights» είναι από τον τρίτο δίσκο του («Blak and Blu», 2012). Το τραγούδι όμως αυτό το έπαιξε πριν κυκλοφορήσει στο Crossroads Guitar Festival του 2010 – εμπνευστής του οποίου είναι ο μεγάλος Έρικ Κλάπτον – από όπου και το βίντεο.

Σε διάφορα σημεία του τραγουδιού και προς το τέλος, λέει «You’re gonna know my name by the end of the night» (θα μάθεις τ’ όνομά μου μέχρι το τέλος της βραδιάς). Το θέμα είναι να αντέξει και στο χρόνο – το εύχομαι. Ο καιρός θα δείξει.