Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για το πρόστιμο (ύψους 150.000 ευρώ) που επιβλήθηκε στους «πράσινους» από την Ευρωλίγκα για επίθεση και απειλές στους διαιτητές, που αποδίδει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Δευτέρα.

Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως δεν νοείται να επιβάλλεται ποινή τέτοιου ύψους για ένα άτομο που «δεν έχει την παραμικρή παραγοντική σχέση με τον Παναθηναϊκό».

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έχει αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου και δεν έχει ούτε μετοχική σχέση.

Βέβαια, τότε οι Πράσινοι θα πρέπει να εξηγήσουν τι δουλειά είχε ένας απλός οπαδός να εισβάλλει στα αποδυτήρια των διαιτητών και – σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος – να καθυβρίζει τους διαιτητές και τις οικογένειές τους.

«Ενα λεπτό αφού μπήκαμε στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που συνοδευόταν από έναν άνδρα. Πέταξε ένα μεγάλο κερί το οποίο χτύπησε σε μία καρέκλα. Ηταν πολύ επιθετικός όπως και ο άνθρωπος που τον συνόδευε. «Θα σε σκοτώσω. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις από την Ελλάδα ζωντανός. Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου, στο υπόσχομαι» φώναζε. Το επανέλαβε πολλές φορές…»»

Aυτό ήταν το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης ΠΑΟ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας της περασμένης Δευτέρας: