Το BMW Group Hellas κατέκτησε την πρώτη θέση στα βραβεία Famous Brands 2014 για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατηγορία των αυτοκινήτων. Η έρευνα Famous Brands υλοποιείται από το Reputation Management Institute (RMI Athens) σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσίων σχέσων Hill & Knowlton Strategies και τη Real News τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί τον βασικό θεσμό αξιολόγησης της φήμης στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας με στόχο την ανάδειξη των μαρκών που κατέχουν την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη σε 41 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Το βασικό επιστημονικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης έρευνας είναι ότι οι καταναλωτές ψηφίζουν αυθόρμητα, και χωρίς τη βοήθεια ερωτηματολογίου, τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε κάθε μία από τις κατηγορίες.

Για τη νέα διάκριση Famous Brands 2014 ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas, δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι το BMW Group Hellas βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ως η μάρκα με την καλύτερη φήμη στον κλάδο των αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη συναισθηματική σχέση που έχουμε με το κοινό και με τους πελάτες μας.