Η Γενεύη φιλοξενεί και φέτος από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου το μεγαλύτερο γεγονός των τεσσάρων τροχών. Σήμερα, η δεύτερη ημέρα των παρουσιάσεων στους δημοσιογράφους θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, με μοντέλα που θα δούμε άμεσα στους δρόμους. Ήδη η Nissan παρουσίασε το νέο Sway, ένα μικρό χάτσμπακ μοντέλο, όπου οι …κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ίσως να αποτελεί τον προάγγελο του μελλοντικού Micra.

Το ελβετικό σαλόνι αυτοκινήτου δίνει και πάλι το στίγμα των νέων μοντέλων, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015, ενώ, από το αυτοκινητιστικό γεγονός δεν λείπουν οι υβριδικές, μελλοντικές και ηλεκτρικές προτάσεις. Ήδη, η VW αποκάλυψε ένα νέο υβριδικό plug-in μοντέλο ενώ σήμερα και αύριο – στις press days – θα αποκαλυφθούν τα περισσότερα μοντέλα.

Στις πρεμιέρες νέων μοντέλων ξεχωρίζουν το καινούργιο, μικρό Opel Karl, το πλήρως ανανεωμένο Honda Jazz, το φρεσκαρισμένο Peugeot 208 facelift κ.α. Στα σούπερ καρ, δεσπόζει το νέο Audi R8, η Ferrari 488 GTB και το Honda NSX. Στα SUV θα δούμε το νέο Renault Kadjar, το Honda HR-V που επιστρέφει δριμύτερο, το καινούργιο Mazda CX-3 κ.α. Στα οικογενειακά θα δούμε το νέο Skoda Superb.