Η 85η Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι πρεμιέρες νέων μοντέλων, όπως φανερώνουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, θα είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες.

Ήδη η Mitsubishi ανοίγει πρώτη τον χορό των δημοσιεύσεων με καμουφλαρισμένες φωτογραφίες, που δείχνουν, όπως φανερώνουν τις μελλοντικές τάσεις της ιαπωνικής φίρμας μέσα από ένα προηγμένο τεχνολογικά πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Το φουτουριστικό σε εμφάνιση SUV μοντέλο που θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής για τις τάσεις της Mitsubishi, που θα δούμε να κυκλοφορούν στο εγγύς μέλλον.

Η εταιρεία αναφέρει ότι πρόκειται για « μια δυναμική ενσάρκωση της επόμενης γενιάς της τεχνολογίας 2WD plug-in hybrid electric (“PHEV”), δηλαδή ένα μοντέλο με SUV εμφάνιση, δικίνητο, με υβριδική τεχνολογία αλλά και plug-in δυνατότητα, που θα μπορεί να φορτίζεται και από οικιακό ρεύμα. Το χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων μοντέλο θα συνοδεύεται και από άλλα νέα μοντέλα της φίρμας.