Στην πρόσφατη προς Θεσσαλονικείς επιστολή του ο απόστολος του ριζοσπαστισμού Αλέξης Τσίπρας διευκρίνισε ότι «από τη Λάρισα και πάνω» είναι ΠΑΟΚ. Πάλι καλά που δεν μας πληροφόρησε τι τρέχει «από τη Λάρισα και κάτω», γιατί τότε γράψε αλίμονο. Μηδέν χρόνος να το ξανασκεφτείς και να την κοπανήσεις. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το, χωρίς όμως φωνές και διαμαρτυρίες, γιατί είν’ η μάνα μου κουφή, κουφότερη δεν γίνεται. Παλιά η Ελλάδα ήταν χώρα και η Λάρισα ήταν πόλη. Σήμερα ή, τέλος πάντων, μετά τις εκλογές, θα είναι κόμβος. «Ασε μας, μωρέ Λολότα» όπως θα ‘λεγε και ένας Βασίλης Λογοθετίδης. «Εχω δει κόμβους και κόμβους αλλά σαν τον δικό σου τον κόμβο, κύριε σταθμάρχα μου, πρώτη φορά βλέπω».

Δεν συνεργάζομαι με τον Σαμαρά, δεν αναγνωρίζω την τρόικα και θα σε βγάλω από την κρίση μέχρι να πεις κύμινο. «Διότι, διευθύνων σύμβουλος είμαι, Λαφαζάνη μου. Μπα σε καλό σου. Και το ξενοδοχείο μεγάλο. Μεντιτεράνιαν. Μπορεί να με επισκεφτεί κάνας νομάρχης, κάνας δήμαρχος, πώς θα εμφανιστώ; Με φανέλα κετσέ και ναξιώτικο σώβρακο;»

Για ναξιώτικο σώβρακο δεν ξέρω. «Κάτω από τη Λάρισα» φόρα ό,τι θέλεις. Ο κετσές πάντως είναι από πρόβειο μαλλί του οποίου η ίνα, σε αντίθεση με τη γίδινη που παραμένει λεία, πιάνει κόμπους και σου προξενεί εκείνη τη φαγούρα την ακατανίκητη.