Πολύ ενδιαφέρουσα, για να μην πω προαναγγέλλουσα εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ήταν η σύσκεψη που είχε χθες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με στελέχη του κόμματός του. Μεταξύ των άλλων, έκανε έναν απολογισμό των επαφών που είχε το κόμμα του το τελευταίο διάστημα με διάφορα πολιτικά πρόσωπα, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι κάθε συζήτηση για συνεργασία ή για ένταξή τους στη ΔΗΜΑΡ είναι πρόωρη. Από όσα εξέθεσε στους συνεργάτες του προκύπτει ένας ενδιαφέρων κύκλος θερινών διεργασιών.

Για την ακρίβεια ο ίδιος συναντήθηκε με τον Χάρη Καστανίδη, τον Ηλία Μόσιαλο και τον Νίκο Χριστοδουλάκη, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης με την Αννα Διαμαντοπούλου, τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Μόσιαλο επίσης, ενώ επαφές με την περιφερειακή οργάνωση της Θράκης είχε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής.

Επιπροσθέτως σας αναφέρω ότι σε ένα ταξίδι του στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δείπνησε με τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοπά, Αννυ Ποδηματά και Σπύρο Δανέλη. Αλλά νομίζω ότι όλα τα λεφτά σε αυτές τις διεργασίες θα είναι η κυοφορούμενη συνάντηση του Κουβέλη με τον πρόεδρο της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέα Λοβέρδο (φωτογραφία).