Ψήφος εµπιστοσύνης

1956: «Το πολιτικόν θέµα το οποίον είχε τεθεί διά της αναγνώσεως των προγραµµατικών δηλώσεων της Κυβερνήσεως ετερµατίσθη διά της διεξαχθείσης χθες την εσπέραν ψηφοφορίας εις την Βουλήν. Η εθνική αντιπροσωπεία, η προελθούσα εκ των εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου, εξέφρασε την εµπιστοσύνην της προς την Κυβέρνησιν Καραµανλή διά ψήφων 165 έναντι 125. Της ψηφοφορίας απουσίαζον 10 βουλευταί. Τόσον εκ µέρους της Κυβερνήσεως όσον και εκ µέρους της αντιπολιτεύσεως ουδέν σχόλιον εγένετο, µέχρι στιγµής, επί του αποτελέσµατος της ψηφοφορίας». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Ανθρωπος στο Διάστημα!

1961: «ΜΟΣΧΑ: Η Σοβιετική Ενωσις, όπως ανεκοινώθη επισήμως την 9.00 πρωινήν σήμερον, απέστειλεν άνθρωπον εις το Διάστημα! Η ανακοίνωσις του Πρακτορείου «Τας» αναγγέλλει το γεγονός εις ολόκληρον τον κόσμον και προσθέτει ότι ο Σοβιετικός αστροναύτης ευρίσκεται ακόμη εις το Διάστημα, εις τροχιάν πέριξ της Γης. Το όνομα του αστροναύτου είναι Γκεόργκι Αλεξέι Γκαγκάριν, επισμηναγός της αεροπορίας. Το όνομα του διαστημοπλοίου – σπούτνικ είναι «Βοστώκ», δηλαδή Ανατολή…». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Υποκλοπές

1973: «Υποκλοπές τηλεφωνημάτων πολιτών από τρεις ιδιωτικούς ντετέκτιβς και τέσσερις υπαλλήλους του ΟΤΕ, για καθαρά ιδιωτικούς λόγους, αποκαλύφθηκαν από τις αρχές ασφαλείας στην Αθήνα. Από τη Γενική Ασφάλεια συνελήφθησαν επτά άτομα και εστάλησαν στον Επίτροπο του Στρατοδικείου». («ΤΑ ΝΕΑ»)