Αναγνωρίζοντας ως μείζον το πρόβλημα της ανεργίας των νέων, το ποσοστό της οποίας, ξεπέρασε το 60%, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε σήμερα στο Ζάππειο την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με προτεραιότητα την κάλυψή τους από νέους.

Στην ίδια ομιλία που έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Ζάππειο οΠρωθυπουργός τόνισε πως «σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη».

Ο κ. Σαμαράς μάλιστα επισήμανε πως «για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά», ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή η οποία και έχει τραυματιστεί αυτές τις

δύσκολες ώρες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%.

«Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα και στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη» τόνισε.

Ο Πρωθυπουργός εξήρε το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τονίζοντας πως έχει πίστη στη θέληση και το φιλότιμο του Έλληνα ιδίως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, όπως είπε, η πατρίδα.

«Το σπουδαίο έργο του Ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο» είπε

επισημαίνοντας και το έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλήρου και που θα δημιουργήσει, όπως τόνισε, χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.