Από μεθαύριο Δευτέρα ξαναρχίζουν οι ελπίδες μας, ότι θα πάρουμε τελικά τη δόση! Από Δευτέρα… όπως αρχίζουμε πάντα και τις δίαιτες… από Δευτέρα.

Στην Κατοχή, οι άνθρωποι στην Ελλάδα έπαιρναν τα τρόφιμά τους με δελτίο! Σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης τα παίρνουν με κουπόνια και επιδόματα!

Η ολυμπιονίκη μας Φανή Χαλκιά γυμνάζει εθελοντικά τις γυναίκες κρατούμενες στον Κορυδαλλό! Εχω βάσιμες υποψίες ότι σε λίγο κάποια… θα της ζητήσει να κάνει… πέρσοναλ τρέινινγκ..!

Η κυρία Χόλι Πετρέους, σύζυγος του παραιτηθέντος διευθυντή της CIA στρατηγού Ντέιβιντ Πετρέους, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον άπιστο σύζυγό της. Βλέπετε, η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες όπως η Χίλαρι Κλίντον, που απατημένη και εξευτελισμένη παγκοσμίως εξακολουθούσε να δείχνει ψύχραιμη και γελαστή δίπλα στον άπιστο Μπιλ…

Αλλά κι αυτός ο έρημος ο Ντέιβιντ Πετρέους, αν φύλαγε και τα μυστικά της CIA όπως φύλαγε τη μυστική του ζωή, αποδεικνύεται εντελώς ανίκανος!

Ενας στους 5 νεοάστεγους είναι πτυχιούχος! Και όσο σκέφτομαι τις μητέρες τους που θα τους προέτρεπαν να διαβάζουν, λέγοντας: «Κάτσε να διαβάσεις να μπεις στο πανεπιστήμιο για να έχεις πάντα ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου..!».

Τα σπίτια μας καίγονται από τα δάνεια και τα χαράτσια, και εμείς ελπίζουμε να βγει τη Δευτέρα λευκός καπνός ότι πήραμε τη δόση. Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς… ελπίζομεν!

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα τελευταία δραματικά χρόνια της κρίσης και της ανεργίας οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έφθασαν στον αριθμό 3.124! Είναι κι αυτός ένας «τρόπος» να εξαφανιστεί η ανεργία..!

Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ υποστηρίζει στο τρίτο κατά σειρά βιβλίο του για τη ζωή του Ιησού ότι ο Υιός του Θεού δεν γεννήθηκε το έτος 1, όπως πιστεύουμε, αλλά 6-7 χρόνια νωρίτερα! Αν υποψιαστώ, ότι κάποιοι θέλησαν τόσα χρόνια να κρύβουν και την ηλικία του Χριστού, θα πεθάνω..!

Ο Κων. Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε μέσα στη Βουλή τον υπουργό Νίκο Δένδια… μπάτμαν. Ο Νίκος Δένδιας της Νέας Δημοκρατίας αποκάλεσε τον Κ. Μπαρμπαρούση μέσα στη Βουλή… τζόκερ! Μετά πήγανε για μαμ, άτα και νάνι..!

Ανοδος αυτές τις ημέρες του Χρηματιστηρίου Αθηνών! Κοντά στις 850 μονάδες! Τώρα σιγουρεύτηκα: κάποιοι μας ψεκάζουν!

–Οποιος θέλει να πάρει τη δόση του δανείου να κάνει ένα βήμα εμπρός.

–Πού πας ρε… Καραμήτρο..!

Ελπίζω να μην το θυμηθούμε τη… Δευτέρα!

Κάποτε οι ξεναγοί ήταν απαραίτητοι για τις ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς μας χώρους. Σήμερα, άλλου είδους ξεναγοί είναι απαραίτητοι στα… μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών! Χωρίζουν κατά γκρουπάκια τους πολυάριθμους πελάτες και τους ενημερώνουν για τις τιμές και τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης με σόμπες και άλλα θερμαντικά σώματα!

Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ολοκληρώνεται ένας Μεγάλος Κύκλος. Και οι Μεγάλοι Κύκλοι τελειώνουν πάντα με καταστροφή. Οπότε, σύμφωνα με τους Μάγια, έρχεται το τέλος του κόσμου! Τώρα, όσον αφορά πιο συγκεκριμένα για την καταστροφή της Ελλάδας, μήπως ξέρει κανείς τι γράφουν στα ημερολόγιά τους οι Γερμανοί;