Ο Γ. Α. Παπανδρέου ζήτησε προχθές από τη Βουλή ολιγοήμερη άδεια, ώστε να μην θεωρηθεί αδικαιολογήτως απών… Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο αν σε θεωρούν αδικαιολογήτως απόντα. Το πρόβλημα είναι αν σε θεωρούν αδικαιολογήτως παρόντα..!

Ασφαλισμένος του ΙΚΑ και πεθαμένος εδώ και… 40 χρόνια, εξακολουθούσε να παίρνει κανονικά την σύνταξή του! Φαίνεται ότι ο συγγενής που εισέπραττε όλα αυτά τα χρόνια την σύνταξη του μακαρίτη, είχε τηρήσει κατά γράμμα αυτό που λένε στις κηδείες: «Καλά σαράντα!».

Προχθές Πέμπτη, όλο το Κέντρο της Αθήνας είχε κλείσει από τους εργαζομένους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που διαδήλωναν κατά των μέτρων. Αν αποφασίσουν κάποια στιγμή να διαδηλώσουν και οι άνεργοι θα κλείσει όλη η… χώρα!

Ο Πέτρος Γαϊτάνος με τη Χρυσή Αυγή! Ακούω από τώρα σε όλες τις συγκεντρώσεις του κόμματος να ακούγονται οι ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής, του Πάσχα!

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση: Ο ψυχίατρος Δημ. Βαρτζόπουλος διορίσθηκε γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού. Θα τον συμβουλεύει πώς να μας ανακοινώνει κάθε φορά τα νέα μέτρα ώστε να μη λαλήσουμε…

Να μου το θυμηθείτε: Σ’ αυτήν τη χώρα όποιος δεν πεθάνει με αυτοκτονία θα πάει από… ΕΟΠΥΥ

Το Μετρό απήργησε! Τα μέτρα της τρόικας δεν απεργούν ποτέ..!

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας! Ολες τις άλλες ημέρες γιορτάζουμε καθημερινά την Πανελλήνια Ημέρα της Φτώχειας..!

Γράφει το άρθρο 5 της παραγράφου 2 του Συντάγματός μας: «Ολοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων»!. Μήπως θα έπρεπε να προσθέσουμε ένα υστερόγραφο ότι εξαιρούνται της Ελληνικής Επικράτειας οι περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλης, πλατείας Αμερικής κ.λπ.

Και σιγά το κατόρθωμα του αυστριακού αλεξιπτωτιστή Φέλιξ, να πέσει με ελεύθερη πτώση από την στρατόσφαιρα. Εμάς που δυο χρόνια τώρα πέφτουμε στο κενό, σπάζοντας συνεχώς το φράγμα της επιβίωσης, κανείς δεν μας δίνει σημασία… Ούτε καν ένας σπόνσορας δεν μας έχει πλησιάσει…

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο, μετά την εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – κίνησης και την εξίσωση πετρελαίου – καυσοξύλων… Σας φαίνεται απίθανο; Καλααά..!

Η φράση που διαβάζουμε πιο συχνά και δεν έχει κανένα νόημα. «Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόχων!».

Καλά να μας κόβουν τους μισθούς! Καλά να μας κόβουν τις συντάξεις! Καλά να μας κόβουν τις δαπάνες υγείας! Αλλά αυτό το τελευταίο, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει: Μας… έκοψαν και το gay-φιλί στη σειρά «Ο πύργος του Ντάουντον» στη ΝΕΤ! Πόσο πια ακόμη θα αντέξουμε;