Από το 2013, κάθε αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης θα δηλώνεται με συμβολαιογραφική πράξη. Οπως γάμος – διαζύγιο, θάνατος… Οχι! Οχι! η μοιχεία ακόμη δεν θα δηλώνεται! Αν και μόνον από αυτήν, αν οι δηλώσεις ήταν αληθινές, θα γέμιζαν τα ταμεία…

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι αν κάποιος, δηλώνοντας συγχρόνως γάμο και διαζύγιο, πετυχαίνει καλύτερη τιμή απ’ τον συμβολαιογράφο. Τόσοι και τόσοι γάμοι διαλύονται καθημερινά, πειράζει να ‘χεις καβάτζα και το χαρτί του διαζυγίου;

Με τον ερχομό της Ανγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, έγινε μια ελληνογερμανική προσέγγιση. Με τον ερχομό του Αχμέτ Νταβούτογλου έγινε μια ελληνοτουρκική προσέγγιση. Να δούμε όταν θα μείνουμε μόνοι μας, με ποιον θα κάνουμε μια… ελληνοελληνική προσέγγιση…

Κι όμως, οι δύο γυμνοί διαδηλωτές στα συλλαλητήρια της Τρίτης που διαμαρτυρήθηκαν μ’ αυτό τον τρόπο για τα μέτρα της τρόικας ίσως συνέβαλαν σε κάτι: Μπορεί με αυτήν την ενέργειά τους να βοήθησαν κατά κάποιον τρόπο στην επιμήκυνση του… χρέους μας!

Αλλά μ’ αρέσει, που οι δύο γυμνοί αλλοδαποί διαδηλωτές έγιναν αμέσως πρώτο θέμα. Κι όλοι εμείς που με τα μέτρα της τρόικας βγαίνουμε κάθε μέρα απ’ τα ρούχα μας, κανείς δεν μας δίνει σημασία!

Προχθές «ΤΑ ΝΕΑ» είχαν πρωτοσέλιδο τη Μέρκελ ως «Καρυάτιδα»! Ευτυχώς που ο Λόρδος Ελγιν δεν ζει πια, γιατί μπορεί να την έκλεβε για να την βάλει και αυτήν στο Βρετανικό Μουσείο, μαζί με την 6η την κλεμμένη μας απ’ την Ακρόπολη..!

Οταν είχε πρωτοέρθει η Coca-Cola στην Ελλάδα διαφημιζότανε ως το αναψυκτικό που… πάει με όλα. Σήμερα που φεύγει η έδρα της από την Ελλάδα για λόγους φορολογικούς, ξέρουμε όλοι πού πάει… Πάει Ελβετία!

Δύο Αμερικανοί πήραν φέτος το Νομπέλ της χημείας! Βέβαια και Νομπέλ αλχημείας να δινότανε πάλι Αμερικανοί θα έπρεπε να το πάρουν…!

Εν όψει των αμερικάνικων εκλογών δεν είναι μόνον οι Ομπάμα και Ρόμνεϊ που ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Είναι και οι γυναίκες τους! Το τι μαγειρικές συνταγές δίνουν, το τι οικογενειακά τους μυστικά δημοσιεύσουν, το τι κουλουράκια, on air, πλάθουν δεν λέγεται… Ενα σας λέω: Σκέφτεσθε αν έκαναν το ίδιο και οι ελληνίδες σύζυγοι των υποψηφίων πολιτικών μας; Θα τις ξεσκίζαμε από κάθε άποψη..!

Δίναμε 500.000 τον χρόνο σε μαϊμού – συνταξιούχους! Ε! βλέπετε έχουν ακριβύνει πολύ και οι… μπανάνες.

Την ώρα που συναντήθηκαν ο έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτοβλου, έπαιζε στην τηλεόραση το τούρκικο σίριαλ: «Μοιραίος έρωτας». Τυχαίο;

Καλά, ακόμη εσείς ασχολείστε με τη λίστα Λαγκάρντ; Ο σεισμός θα γίνει, όταν κυκλοφορήσει η λίστα Στρος-Καν..!

Εφυγε και η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και μας άφησε με τα μαυλά στα κάγκελα να περιμένουμε τη δόση..!

Προχθές, το ΑΠΘ αναγόρευσε τον Παντελή Βούλγαρη σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου. Ο σκηνοθέτης, μετά τη συγκινητική ομιλία του, άφησε τους επίσημους και τους καλεσμένους να δουν την ταινία του «Μεγάλος Ερωτικός» και ο ίδιος βγήκε έξω στο πεζοδρόμιο, για να συμπαρασταθεί σε μια ομάδα εργολαβικών υπαλλήλων που διαδήλωναν ζητώντας τα δεδουλευμένα τους και ρύθμιση των εργασιακών τους. Ετσι ο σκηνοθέτης απέδειξε έμπρακτα ότι στα «Πέτρινα χρόνια» που ζούμε, αν έχεις «Ψυχή βαθιά», τότε «Ολα είναι δρόμος»!