Διαφωνίες στην αντιπολίτευση
1961: «Εν όψει των προσεχών εκλογών η Εθνικόφρων Αντιπολίτευσις εμφανίζεται επισήμως με εκ διαμέτρου αντιθέτους απόψεις όσον αφορά το πρόβλημα της ενοποιήσεώς της. Τας απόψεις αυτάς εξέθεσαν εις λόγους των, το παρελθόν Σάββατον, ο μεν αρχηγός των Φιλελευθέρων κ. Σοφ. Βενιζέλος εις τα Χανιά, ταχθείς υπέρ της ενώσεως έστω και με προσωπικάς θυσίας, ο δε αρχηγός των Προοδευτικών κ. Σπ. Μαρκεζίνης εις Νέαν Σμύρνην, χαρακτηρίσας την σχετικήν κίνησιν ως ψύχωσιν και υστερίαν». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Η (Αννα)-Μαρία με τα κίτρινα
1964: «Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς είχαν χθες την πρώτη "επίσημη" συνάντηση με τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τη μνηστή του Αννα-Μαρία. Ο Βασιλεύς θέλησε να γνωρίσουν οι αντιπρόσωποι του Τύπου τη μέλλουσα Βασίλισσα της Ελλάδος και ακριβώς γι' αυτό τους προσκάλεσε στα ανάκτορα του "Μον Ρεπό" στην Κέρκυρα. Με στολή ναυάρχου - θερινή φυσικά - ο Βασιλεύς και με κίτρινο φόρεμα και κοσμήματα η Αννα-Μαρία... επόζαραν στους κήπους των Ανακτόρων». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Επιτέλους, δημοκρατία
1974: «Ραγδαίες μεταβολές συντελέσθηκαν στην Ελλάδα και την Κύπρο, προς την κατεύθυνση της αποκαταστάσεως πολιτικής ομαλότητος, από χθες το μεσημέρι και ύστερα, μέσα σ' ένα δραματικό κλίμα πανελληνίων εκδηλώσεων. Στην Αθήνα η στρατιωτική ηγεσία παρέδωσε την εξουσία στον πολιτικό κόσμο και ορκίστηκε πρωθυπουργός ο κ. Κων. Καραμανλής το πρωί, ώρα 4.15'. Στην Κυπριακή πρωτεύουσα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ο κ. Γλαύκος Κληρίδης... Ο κ. Κ. Καραμανλής έφθασε στο Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού στις 2 το πρωί με αεροσκάφος που έθεσε στη διάθεσή του ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Ζισκάρ Ντ' Εσταίν». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από