Μάλλον θα ήταν φίλαθλος!
1959: «Η πλατεία Ομονοίας ανεστατώθη χθες περί την 1.30 μεταμεσημβρινήν από ένα περίεργον και ασύνηθες συμβάν. Ήτο η ώρα της μεγάλης κινήσεως όταν μία νεαρά, πλησιάσασα εις το κέντρον της πλατείας διά να αποθαυμάση τους πίδακας... απέβαλεν όλως αιφνιδίως τα ενδύματά της και ερρίφθη εις την λίμνην διά να λουσθή... Πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοί, η νεαρά εξήλθεν της λίμνης, ήρπασε τα ενδύματά της και επεβιβάσθη εις αναμμένον αυτοκίνητον ιδιωτικής χρήσεως και εξηφανίσθη». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ποιος σκότωσε τη Μέριλιν;
1973: «Σε εφτασέλιδη δακτυλογραφημένη δήλωσή του, που διένειμε σε εφημερίδες της Νέας Υόρκης, ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Νόρμαν Μαίηλερ ισχυρίζεται ότι η αξέχαστη Μαίρυλιν Μονρόε δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε με ένεση ισχυρής δόσης "νεμπουντάλ" που της έκαναν πράκτορες της CIA ή του FBI για να τη βγάλουν από τη μέση επειδή ήξερε πολλά", ύστερα από τον δεσμό της με τον επίσης δολοφονηθέντα, κατόπιν, γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντυ». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ψέματα της χούντας ακόμη και την ώρα που έπεφτε
1974: «Το Αθηναϊκόν Πρακτορείον Ειδήσεων μετέδωσεν την εσπέραν χθες την ακόλουθον κυβερνητικήν ανακοίνωσιν: "Ξένοι ραδιοσταθμοί, γνωστοί για την ανθελληνικήν των τακτικήν διαστροφής της αληθείας, πλάθουν και μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις περί της εσωτερικής καταστάσεως εις την χώραν μας. Την φοράν αυτήν πρέπει να θεωρείται βέβαιον ότι αι ανθελληνικαί φήμαι προέρχονται ειδικώτερον από εκείνους οι οποίοι διεψεύσθησαν εις τας προσδοκίας των, κατόπιν της νίκης των ελληνοκυπριακών Ενόπλων Δυνάμεων και του ηρωικού αγώνα του Ελληνοκυπριακού Λαού». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από