Πάνος Σκουρλέτης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Flash

«Πώς μπορεί μια κυβέρνηση να μακροημερεύσει όταν πια είναι προδιαγεγραμμένο ότι η πολιτική της οδηγεί σε ένα πλήρες και καθολικό αδιέξοδο; Συσκέψεις σαν την προχθεσινή, οι οποίες δεν αγγίζουν την ουσία της πολιτικής αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα επικοινωνιακό γεγονός, μάλλον δείχνουν σημάδια μιας γρήγορης αποδόμησής της παρά μια υγιή και σταθερή πορεία της».

Πάρις Κουκουλόπουλος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Αθήνα 9,84

«Πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης με έμφαση στην επιμήκυνση του προγράμματος. Και αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κρίνεται στο επίπεδο των εκπροσώπων της τρόικας, ούτε στο επίπεδο του Eurogroup. Κρίνεται στο επίπεδο του κ. Ολάντ, της κυρίας Μέρκελ, του κ. Μόντι και πάει λέγοντας. Χρειάζεται, λοιπόν, μια πολυεπίπεδη στρατηγική, αιχμή του δόρατος της οποίας θα είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και όλα τα πολιτικά κόμματα»

Αθανάσιος Σκορδάς

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης στον Βήμα fm

«Το μήνυμα θα πρέπει να είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αθέμιτες πρακτικές, η καρτελοποίηση γενικά της αγοράς, δεν θα είναι μια κατάσταση που θα είναι ανεκτή. Υπάρχουν, όντως, είδη στην αγορά στα οποία παρατηρείται αύξηση των τιμών».