Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). H Αφροδίτη αποφασίζει να αντιταχθεί στον Πλούτωνα σήμερα. Eτσι, θα έχετε μεγαλύτερες ευθύνες τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Και πάλι θα πρέπει να διαπραγματευτείτε και να ενεργήσετε ως ειρηνοποιός, κυρίως με ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας. Αν πρέπει να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, μη φέρετε αντίδραση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Οι Ουρανοί χρεώνονται με ισχυρές επιρροές σήμερα και θα συνταχθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη από βοήθεια. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε κάποια καλά vibes. Προσφέρετε μια χείρα βοηθείας και θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου!

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η Αφροδίτη ανακατεύεται με τον Δία και τον Ερμή ενώ κλείνει το μάτι στον Κρόνο. Είναι εξαιρετική ημέρα για ομαδική εργασία και πολλά μπορούν να επιτευχθούν αν δεχθείτε τη βοήθεια των φίλων. Αφήστε λοιπόν τις επιφυλάξεις στο πλάι και ανοίξτε την πόρτα σας σε κάθε φιλική πρόσκληση.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη κινείται προς Σκορπιό και στον δεύτερο οίκο σας, των προσωπικών οικονομικών. Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσετε κλειστό το πορτοφόλι σας για να περιορίσετε τις σπατάλες. Εχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απάτες και λάβετε αποφάσεις μόνο αν έχετε σαφή στοιχεία.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη μπαίνει το ζώδιό σας και στον πρώτο οίκο σας κι έτσι εξελίσσεστε σε μαγνήτη για τους ανθρώπους γύρω σας, αφού τους γεμίζετε με τη γοητεία και τον χαρισματικό χαρακτήρα σας. Ενα κοντινό σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει, έτσι ώστε να κρατήσει την προσοχή σας σε υψηλό επίπεδο.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Αύριο θα αισθάνεστε χαμηλά τα επίπεδα ενέργειάς σας. Γι’ αυτό φροντίστε όλα τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν να γίνουν σήμερα. Διαχειριστείτε τις επαφές σας προσεκτικά και αποτελεσματικά, επειδή όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό θα δείτε μια ανάποδη πλευρά του εαυτού σας που δεν θα σας αρέσει.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η τεχνογνωσία και οι ικανότητές σας είναι περιζήτητες, αφήνοντάς σας λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Ωστόσο, αν εργάζεστε σκληρά τώρα, θα ανοίξει ο δρόμος για να πετύχετε ό,τι χρειάζεστε αργότερα. Κοιτάξτε τη φωτεινή πλευρά των γεγονότων.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Το όραμά σας για το μέλλον είναι μάλλον αισιόδοξο, γενναίο και μεταδοτικό σήμερα. Προχωρήστε και μοιραστείτε με τους γύρω σας όσα νομίζετε ότι μπορεί να γίνουν σύντομα πραγματικότητα. Η θετική διάθεσή σας είναι ευεργετική για όλους, οπότε μην τη στερήσετε από όποιον την έχει ανάγκη.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό και στον 9ο οίκο σας σήμερα, επηρεάζοντας την αποτίναξη της πλήξης. Μέχρι τη στιγμή που η εργάσιμη ημέρα σας θα τελειώσει θα νιώσετε πιθανότατα την ανάγκη να απελευθερώσετε κάποια συσσωρευμένη πίεση. Ετσι, αναζητήστε ένα καλό στέκι για να πιείτε ένα ποτό με φίλους.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη ταξιδεύει στον κυκλοθυμικό Σκορπιό καθώς η ημέρα εξελίσσεται και θα μπορούσε να σας γεμίσει με εξοργιστική ένταση και ανησυχία. Προσπαθήστε να μην ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας, γιατί θα μπορούσατε εύκολα να βγείτε από τα ρούχα σας σήμερα και θα αδικήσετε πολύ τον εαυτό σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη στον Σκορπιό μπαίνει στον 3ο οίκο σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Ακούστε τους ηλικιωμένους, ιδίως τους άνδρες που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, δεδομένου ότι μπορούν να σας προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους που θα σας φανούν κάποια στιγμή χρήσιμες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και στον δεύτερο οίκο σας των προσωπικών χρημάτων και των πόρων, οπότε η προσοχή σας στρέφεται και πάλι στα οικονομικά ζητήματα. Μην προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας: να κάνετε το σωστό και να επιταχύνετε τη δράση σας όταν χρειάζεται.