Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα είναι απασχολημένοι να σας παρασέρνουν μακριά, οπότε τα συναισθήματα θα είναι αρκετά έντονα. Μείνετε μακριά από ανθρώπους οι οποίοι κατά κανόνα είναι σε θέση να σας σπάσουν τα νεύρα και να επιδεινώσουν τη διάθεσή σας, δεδομένου ότι δεν χαλαρώνετε τόσο εύκολα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη στον Ζυγό περνάει από τον 3ο οίκο σας, αυτόν των επικοινωνιών και των σύντομων ταξιδιών, έτσι ώστε η διάθεση για συνομιλίες τονίζεται για μια ακόμη φορά. Απολαύστε την ημέρα και να έχετε πλήρως τον έλεγχο για κοινωνικούς συμβιβασμούς γύρω σας, ακόμα και αν μοιάζουν κομματάκι δύσκολοι.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Ολη η προσοχή σας θα είναι αφιερωμένη στα χρήματα και τα οικονομικά, ιδίως στους εθνικούς προϋπολογισμούς. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε έναν νέο οικογενειακό προϋπολογισμό και να δείτε πού μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα. Τώρα είναι ευκαιρία να πάρετε καινούργιο κουμπαρά, που να μη σπάει εύκολα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και τσον 1ο οίκο σας με αποτέλεσμα να ξαναβρείτε τον παλιό σας εαυτό. Είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο να εκφραστείτε με αυτοπεποίθηση και να πάρετε τον λόγο αυτόν από την καρδιά και το μυαλό σας. Εμπιστευτείτε τη διάθεσή σας και δεν θα σας προδώσει.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Πριν τελειώσει η μέρα, η Σελήνη μπαίνει στον 12ο οίκο σας της μοναξιάς κι έτσι τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι χαμηλά. Το καλύτερο πράγμα για σας είναι να ακυρώσετε όλα τα σχέδια και απλώς να απολαύσετε την ησυχία και τη γαλήνη όσο διαρκούν.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εάν εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να βάλετε στην άκρη ασήμαντες διαφορές, θα είστε σε θέση να επιτελέσετε ένα πολύ δύσκολο έργο σήμερα. Η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη και θα σας βγει σε καλό, δεδομένου ότι η Σελήνη κινείται μέσω του 11ου οίκου σας των συλλογικών προσπαθειών.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ο δημόσιος χαρακτήρας σας είναι κάτι πολύ αγαπητό σε όλους, έτσι και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω. Γιατί να μην ενταχθείτε σε ένα είδος έργου έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να θαυμάσουν την αίσθηση ευθύνης σας;

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Ανοίξτε τον χάρτη και επιλέξτε ένα μέρος περίπου ενενήντα λεπτά μακριά σας. Πάρτε το αυτοκίνητό σας και απολαύσετε αυτή την ημερήσια εκδρομή. Εξερευνήστε κάτι νέο και ενδιαφέρον για να μάθετε και κάτι. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, χρησιμοποιήστε ένα βιβλίο για να απελευθερωθεί η φαντασία σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Οπως η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, η έμφαση θα παραμείνει στις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Οσοι από σας είστε ήδη σε μια σχέση μπορεί να θέλετε να μείνετε στο κρεβάτι λίγο περισσότερο σήμερα το πρωί, αν είναι εφικτό. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν κάποιον να τους καταλαβαίνει.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η Σελήνη γλιστρά μέσα στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο οίκο σας έτσι ώστε το κύριο μέλημά σας πρέπει να είναι να αναζητήσετε την αρμονία και τη συνεργασία. Μάλλον θα πρέπει να παρασυρθείτε από ρομαντισμό και τη θέληση να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη σάς ενώνει με τον Ζυγό και τον 6ο οίκο σας της εργασίας και της υγείας, ενώ η Αφροδίτη είναι απασχολημένη να σας στέλνει μακριά με τον Ουρανό. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις. Κρατήστε την υγεία σας υπό έλεγχο χωρίς ακρότητες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η ένταση και η επιδείνωση των τελευταίων δύο ημερών θα εξαφανιστούν και πάλι θα έχετε τον χρόνο για να επιδιώξετε να κερδίσετε τα συμφέροντά σας. Πηγαίνετε μια βόλτα και απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Ακόμα και αν είναι μακριά, πάρτε τους ένα τηλέφωνο για να αισθανθείτε πιο κοντά τους.