Τσακώσανε τον Ακη με κινητό μέσα στο κελί του στον Κορυδαλλό. Αυτόν τον άνθρωπο μια ζωή τον τσακώνουνε: πότε για τα κινητά του και πότε για τα… ακίνητά του!..

Καταστηματάρχες του Κολωνακίου και της Κηφισιάς, με πολυτελή ενδύματα, κάνουν έκκληση προς τους δικαστές: «Σας παρακαλούμε: αφήστε ελεύθερη τη Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία ν’ ανακάμψουν οικονομικά τα μαγαζιά μας!».

Γεγονός: κάθε πρωί στις 6 η ώρα, που ανοίγουν τα χρηματιστήρια της Ασίας, η πρώτη είδηση που λένε είναι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα σχετικά με την παραμονή ή την έξοδό της από την ευρωζώνη! Γίναμε φίρμες!

Η πολιτική αστάθεια κοστίζει στον τουρισμό μας 50.000 κρατήσεις καθημερινά! Κοίτα να δεις που το «αλβανός τουρίστας» από ανέκδοτο, θα γίνει η ελπίδα μας…

Θυμάστε το παιδικό μας παιχνιδάκι που παίζαμε τραγουδιστά: «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί Κωνσταντινάτο!» έλεγε η μια ομάδα. Και απαντούσε η άλλη: «Μας πήρατε, μας πήρατε… βαρέλι δίχως πάτο!». Ε! μη μου πείτε ότι το ίδιο δεν παίζουν τώρα τα κόμματα, με τις ανταλλαγές υποψηφίων βουλευτών μεταξύ τους.

Ψάρια μεταναστεύουν στο… Αιγαίο. Μπορεί και 1.000 είδη ξένων ψαριών να έχουν εισβάλει τις τελευταίες δεκαετίες στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο. Δύο είναι οι λύσεις για να εμποδίσουμε την αθρόα προσέλευση τους. Ή να βάλουμε κάποιο δίχτυ – φράχτη στα περάσματά τους ή να κατέβουν όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με απόχες – σκούπες να τα μαζέψουνε!..

Μαγαζιά κλείνουν και μαγαζιά δεν ανοίγουν ξανά. Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα. Μόνα σταθερά που μάλιστα αυξανόμενα είναι τα γραφεία κηδειών! Η κρίση όχι μόνο δεν τα αγγίζει αλλά αντίθετα πολλές φορές τα… ευνοεί! Μόνον σε έναν μικρό δρόμο στην Κηφισιά, στην οδό Αγίου Τρύφωνα, έχουν ανοίξει τρία γραφεία τελετών!

Ο κ. Κουβέλης δέχεται να κάνει στήριξη σε κυβέρνηση με κορμό ΝΔ! Ο κ. Βενιζέλος δέχεται να στηρίξει κυβέρνηση με κορμό υπεύθυνης Κεντροαριστεράς! Περιμένω με αγωνία αυτό το νέο κόμμα που θα προκύψει δίκην ερμαφρόδιτου. Αλλο φύλο το κεφάλι! Αλλο φύλο ο κορμός και άλλο τα πόδια… Τρεχάτε… ποδαράκια μου…

Τελικά στη σύγχρονη Ελλάδα παράγονται καθημερινά περισσότερες συνιστώσες από όσες μπορούν να απορροφήσουν τα υπάρχοντα κόμματα.

Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο: Πώς λέγεται η ΝΔ στα Γερμανικά; Απάντηση: Σόι… μπλε!..

Οι πιο πολλές δημοσκοπήσεις βλέπουν ότι η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική! Και ως γνωστόν το 7 (επτά) χαρακτηριζόταν ανέκαθεν μαγικός αριθμός! Για τα καλύτερα (τα επτά θαύματα του κόσμου) αλλά και για τα χειρότερα (τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα). Μετά τις 17 Ιουνίου θα μάθουμε πού θα μας κατατάξουνε.

Τη Δευτέρα, μεθαύριο, είναι του Αγίου Πνεύματος και είναι αργία για όλες τις πνευματικές υπηρεσίες και εργασίες! Τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, το Αγιο Πνεύμα είναι σε… ανεργία! Ο,τι δεν απομένει, είναι σε συνεχή απεργία!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θέλει να ιδρύσει κίνημα για την υπεράσπιση της γραβάτας! Μανία με τον ενδυματολογικό κώδικα αυτή η οικογένεια. Ο συνονόματος παππούς του, θυμούνται οι παλαιότεροι, είχε ιδρύσει «κίνημα» για την υπεράσπισή της… μακριάς φούστας.